Foarte buna intrebarea in cazul barbatilor de femei . Dar acum fara gluma mie unul nu imi este frica de nimic, in afara de faptul ca am rau de inaltime.
Un pic de caini...si cam atat a si de spatii ff inchise cum ar fi sa fiu intr-un cosciug inchis ( cel mai mare cosmar al meu) sau intr-un tub dala...
De paianjeni...:-s buna fratii mei...acum ma simt mai bineasa.de clovni si stiu ca poateparea putin mai ciudat dar imi este foarte frica de hainele acelea de armata
Pai am multe temeri.
Mi-e frica de moarte in primul rand. mi-e frica de spatiile inchise (foarte nasoala claustrofobia daca esti imobilizat). mi-e frica de intuneric.
In schimb nu am frica de inaltime, frica produsa de adrenalina...
Am, cum s-ar zice, temeri statice (intuneric, incaperi inchise etc ). ma rog nu stiu daca ele se incadreaza in 2 categorii - statice si -dinamice. Insa, daca ar fi asa, eu m-as situa la temerile statice.
Noroc,
Tudor
Mi-e frica de multe... Mi-e frica de profu de fizica, mi-e frica de note mici, de acoperisul scolii.
Mi-e frica de copaci, de vaci spatiale, de copaci cu vaci spatiale, de carnati.
Mi-e frica de idiotii aia care trag acetona cu aspect de faina prin statia de autobuz.
Mi-e frica de insecte, de inaltime, de insectele care stau la inaltime.
Mi-e frica de scari(stau la etajul 4), mi-e frica de ceea ce e in scari(de scartaie asa).
Mi-e frica de Dumnezeu. Mi-e frica de apa, de foc.
Mi-e frica de mine insumi sa nu fac vreo tampenie...
Si cam atat...
In primul si in primul rand, de Cel de Sus.
De apa foarte adanca si de scoala
Chiar nu inteleg ce idiot cretin prost handicapat etc. putea creea scoala.
Scoala iti ia 83% din viata.
De paianjeni.sunt sigura ca am ceva mai complicatt.cred ca e vb de o arahnofobie.deci pur si simplu cand ii vad. nu ma pot misca respir greu nu mai vad bine, ametesc si intr-un final lesin...pfff...fff naspa Tie?
Mi-e frica de intuneric, mi-e frica de varza de Bruxelles, mi-e frica de faptul ca iedera din gradina o sa ma sugrume in somn!
Mie imi este frica de intuneric. pff chiar daca am 14 ani tot imi e frica)
si de serpi si de soareci :d
si. de inaltime cam atat. multumesc ca ati raspuns la intrebarea mea, pupiciii:*:*
AvalohAlyn întreabă:
Yurisa întreabă: