Cum sa nu va lase ma cu telefonul la scoala? poate sa nu il lasi sa sune in timpul orelor, dar nu sa nu te lase sa il iei! daca imi interziceau mie profii sa nu imi iau telefonul le dadeam cu el in cap!
Profii zic ca nu avem voie, dar serios acum, cui le pasa de parerea lor? Eu il iau, in ciuda faptului ca profii ma tot cearta. Ma rog, eu nu sunt cel mai bun exemplu de dat copiilor!
Nici noua nu ne da voie
Directorul spune :
-daca va aduceti telefonul la scoala vi-l iau pana la sfarsitul anului
ma rog ori cum unii colegi si-laduc alti nu...
Oricum daca am vrea colegele mele m-ar spune
directoru ne spunee:
-Eu nu am telefon si nu am avut in viata mea si nici nu imi trebuie
Nu vad care ar fi rostul sa iti aduci telefonulla scoala dar totusi...
Daca si-ar aduce toti colegii mei tellu la scl cred ca in pauza sar auzi numai manele si muzica de tot felulde la usoara pana la rock/pop-rock si altele
Da.depinde si de profesori!
la chimie de ex, il inchid pentru ca ne spune ca le arunca pe geam daca suna )
de 2 ani nu a sunat niciun telefon in ora de chimie
la matematica, geografie si engleza il tin in banca, dar nu-l inchid
la restul orelor il tin pe bamca
pa-pa si sarbatori fericite
Buna!
Ehh, regulamentul scolii spune sa nu detinem telefoane. Dar ce adolescent nu are telefonul la el?
Pa, pa.
Pai depinde in ce cls esti eu cand eram in generala nu aveam voie nici cu telefonul inchis in ghiozan acum la liceu e cu totul alta poveste.profii sunt mai permisivi.stam cu ele pe masa si daca avem noroc de un prof. mai de treaba chiar ascultam muzica la casti.:X cat ii aasculta pe altii chiar ne jucam sau trimitem mesaje atata timp cat facem liniste si telefoanele sunt date pe silentios.asta se intampla la mine
Va lasa ce naiba cum sanu va lasa daca unu dintre voi are probleme... ce naiba pe noi ne lasa si nu ni-l ia in timpul orei dar il tinem p mut
Noi il aducem si cand avem ora cu diriga zice sa il punem p catedra dar eu ori ii zic ca n.am baterie ori ca e stricat ori ca nu am credit asa ca nu am cum sa vorbesc[da eu vb prin mesaje in ora desi stau in prima bancax(ca m.am batut cu unu' in timpul orei in spatele clasei]
Eu il tin in banca, dar deschis. Numai la ora de geografie il tin in ghiozdan inchis, pentru ca daca-ti suna telefonul, ti-l confisca si nu ti-l mai da pana pe 15 iunie.
anonim_4396 întreabă:
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: