anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voua va merg codurile secrete la jurnalul secret so hannah montana? Mie imi spune ca nu s-a gasit nici o pagina care sa se deschida cu acel cod.Va rog dati-mi si mie codurile secrete corecte!

68 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ici eu nu stiu dar ma uit in revristra nr 28 si mi-a dat ca sa intru la jurnal dar nu stiu codul daca stie cineva sa-mi spuna ca il voi ajuta cu ce vrea el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.miley,2.lilly,3.jackson,4.cocoaloco,5.rockstar,6.doggies,7.rockin,8.money,9.scrummy,10.sunshine,11.awesome,12.goofy,13.rainbow,14.learning,15.superstar,16.,17.,18.,19.snuggles,20.friends,in continuare cateva parole in care trebuie sa scriem doar parola sus, ca nu gasim pagina in jurtnal:funtime, running, wishes, yathink.imi poate spune cineva parolele de la nr 20 in sus? sper ca v-a fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noblets

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am parolele bine dar scrie ca sunt invalide ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu-mi mere spune ca e parola invalida sau asa ceva in plus am dezinstalat si instalat de 7 ori si tot nu merge. ieri o mers am salvat si azi cand sa intru nu mergea si cred ca sa miarga imi trebuie CODUL SECRET nu parola de la nr 2 ma puteti ajuta?

| lullaby57657 a răspuns:

Nici mie nu imi merg codurile

| criss27sweet a răspuns:

In primul rand nu imi place HANNAH, e un copil rasfatat, care nici macar nu canta o muzica buna... Un jurnal cu Zac si Coddy sau Jonny Test ar fi muult mai frumoase... happy

| alabalaportocala a răspuns:

Parola e niblets
la nr 1 codu e miley, la 2 lilly, la 3 jackson, la 4 cocoaloco, la 5 rockstar si la 12 e goofy