La inceput imi placea, dar acum o asculta toti cocalarii nespalati in autobuz, pe strada, oriunde!
Am inceput sa ma satur de ea!
A devenit într-un timp foarte populară. Îmi place melodia, o ascult cu drag, dar o să apară alta care o s-o înlocuiască! Ai se eu te pego a fost doar aşa, de moment...
Mie mi se pare o melodie prosteasca si fara sens. Nu mi-a placut deloc nici cand a aparut, nu imi place nici acum si nu o sa-mi placa vreodata.
Mie doar foarte putin la inceput... da m-am saturat foarte repede de ea! e naspa
O porcarie.In primul rand pentru ca are un ritm de tot rasul, in al doilea rand pentru ca toti bochetarii o asculta si mi se pare ca e mai rea decat o manea...in al treilea rand pentru ca versurile sunt caraghioase si prostesti...in concluzie..nu-mi vine sa cred ca is oameni care le place tampenia aia.
Ce mai intrebare tampita..Intreaba si tu altceva cum ar fi despre jocuri, muzica, filme etc.Nu daca ne place noua nu stiu ce melodie, film, joc. Deci nu mai puneti intrebari inutile i urasc pe acei Oameni care pun intrebari inutile.Si comentarile is inutile nu ma intereseaza daca va suparati..Si uite raspunsul meu: Da imi placea.Dar nu-mi mai place habar nu am de ce
Eu sunt libera sa pun ce intrebari vreau! nu e inutil sa ceri pareri caci aproape toti fac asta! si vezi ca pe la urma si tu ai raspuns? nimeni nnu a zis ca-i prosteasca si tot timpul cand pun ceva mai serios, atunci imi raspund 2-3 oameni!
DeejayAndr3y întreabă:
cryspy12 întreabă: