Eu unu sincer sa fiu cand eram mic,, dansam " ca el ma rog nu faceam exact ca el dar mergea :D :P
de atuni pe parcurs mai ascultam si eu muzica lui...
Acuma de cand a murit ascult numai o singura piesa,, Michael Jackson ~ You are not alone " ma relaxeaza si ma face sa il tin minte asa cum il stiam eu,, un dansator plin de viata si un talent adevarat " deci ma incadrez in ambele categori :P :D P. S. daca vreti piesa You are not alone aveti adresa de download http://fisierulmeu.ro/......e-mp3.html
L-am remarcat in 1982 cu melodia Thriller si apoi am inceput sa-l ascult permanent...am ramas neplacut surprinsa cand am auzit ca a murit, pur si simplu nu-mi venea sa cred... oricum muzica lui va dainui de-a pururea.
Eu ma incadrez in a doua categorie din pacate, imi doresc sa fi ascultat mai demult
Stiam de existenta lui inainte sa moara Mare pacat este ca televiziunile il mediatizeaza dupa ce a murit inainte il mancau si acum:" o sarmanul Michael! ne va lipsi"
cred ca lumea e prefacuta.Acum se ivesc cei mai mari fani dupa moarte, dar pana acum...
xoxo, mary
Cand eram mica imi placea sa ma uit pe vh1 (un post strain de muzica) unde dadeau unele videoclipuri(remember the time, thriller, black or white)