| thegreatgatsby a întrebat:

Voua va placut Michael de la bun inceput >8- au ati inceput sa ii ascultati melodiile dupa ce a murit oh go on?

Eu ma incadrez in prima categorie happy.

Răspuns Câştigător
| Gabbitzu a răspuns:

Eu unu sincer sa fiu cand eram mic,, dansam " ca el ma rog nu faceam exact ca el dar mergea :D :P
de atuni pe parcurs mai ascultam si eu muzica lui...
Acuma de cand a murit ascult numai o singura piesa,, Michael Jackson ~ You are not alone " ma relaxeaza si ma face sa il tin minte asa cum il stiam eu,, un dansator plin de viata si un talent adevarat " deci ma incadrez in ambele categori :P :D P. S. daca vreti piesa You are not alone aveti adresa de download http://fisierulmeu.ro/......e-mp3.html

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

L-am remarcat in 1982 cu melodia Thriller si apoi am inceput sa-l ascult permanent...am ramas neplacut surprinsa cand am auzit ca a murit, pur si simplu nu-mi venea sa cred... oricum muzica lui va dainui de-a pururea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie sincer mi-a placut de M. J. si i-am ascultat melodiile si pot spune ca am devenit fan M. J dupa ce a murit ...deci eu ma incadrez in a 2 categorie

Pupik {kriss}:*

| viki a răspuns:

Din pacate, il ascult dupa moarte.straight face

| viki a răspuns:

Dar imi placeu unele melodii de ale lui, nestiind ca el le canta.

| iulia_5454 a răspuns:

Eu ma incadrez in a doua categorie din pacate, imi doresc sa fi ascultat mai demult

| maryana5 a răspuns:

Stiam de existenta lui inainte sa moara straight face Mare pacat este ca televiziunile il mediatizeaza dupa ce a murit straight face inainte il mancau si acum:" o sarmanul Michael! ne va lipsi"
cred ca lumea e prefacuta.Acum se ivesc cei mai mari fani dupa moarte, dar pana acum...
xoxo, mary

| blackcat_3605 a răspuns:

Cand eram mica imi placea sa ma uit pe vh1 (un post strain de muzica) unde dadeau unele videoclipuri(remember the time, thriller, black or white)