In primul rand : Canon este firma/brand (nu un aparat foto, pentru ca fac si alte accesorii. Pe langa aparate foto mai fac : obiective, blituri, transmitere pentru blituri, grip-uri pentru aparatele foto SLR si dSLR)
Mai multe informatii ca pe un site de specialitate cuma r fi www.dpreview.com nu ai ce sa aflii de la altcineva.
Daca vrei sa stii parerea unor utilizatori in cazul unui model anume este altceva.
Ma gandesc ca la cum ai formulat intrebarea daca intri pe un site de specialitate nu o sa intelegi prea multe din ce scrie pe acolo, de aia zi de un model anume sau daca chiar vrei sa iti cumperi un aparat foto spune macar o limita de pret si atunci se pot recomanda unele camere si o parere din partea celor care detin/folosesc asa ceva.
Si aici ai informatii despre Canon (ca firma nu ca aparat foto): http://en.wikipedia.org/wiki/Canon_(company)
Buna! Banuiesc ca te referi la un aparat de fotografiat. Daca mentionezi si modelul, iti putem da mai multe informatii.
Atunci ce dracu vrei? pe site-uri gasesti informatii utile, de la detalii tehnice pana la review-uri. geez
Canon este o firma .
Dar eu am aprat de fotografiat Canon si este foarte bun. face poze perfecte si nu e nici scump.Ti-l recomand si tie deoarece toti prietenii mei au:d
DaciaRomania întreabă: