| SwAn a întrebat:

Vreau ideiiii...pentru o revista! plsss!(propria revista)

Răspuns Câştigător
| Lyiia a răspuns:

Buna SwAn!
Si eu am avut o revista,de distractie,uite ceva interesant care poti adauga:
-cateva intrebari amuzante,de ex."o amintire,vis,iubire"etc.
-cateva sfaturi in moda[machiaj,imbracaminte,ce se poarta]
-poti adauga abtibilde sau imagini pentru ceva stil.
-o rubrica numinta"ce vad fetele la baieti"[sau invers]si enumeri si tu ceva pe acolo[corpul,comportament]poti spune ca exista si exceptii,dragostea nu are varsta.Ce iti vine prin cap.
-mai poti face si o rubrica cu jocuri,in care pui rebusuri,ghicitori,glume,curiozitati etc.
-poti adauga cuprinsul la urma.
-pentru prima pagina poti scrie numele revistei mare,colorat si haioslaughing
-mai poti scrie in ea ceva ce intereseaza pe toata lumea,de exemplu:frizuri la moda,ochelari smecheri, tinute decente si totusi elegante.
Gandeste-te ce te-ar interesa pe tine sa gasesti intr'o revista si apoi adauga detoate.
Daca mai vrei idei, da-mi un mesaj privat!
Succes!

10 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Buna.
Poti face un articol cu glume/bancuri, despre serialul X, povesti de groaza, intamplari amuzante, teste, rebusuri, despre cantaretul/cantareata X si sa nu uit horoscopul. Mereu trebuie sa ai idei pentru o revista. Bafta!

| R_8074 a răspuns:

Eu zic ca daca nu ai idei sa nu te bagi in astalaughing

| ✿puffa✿ a răspuns:

Eu as adauga ceva original:si as pune o rubrica unde in fiecare nr al revistei sa fie un fel de convorbire cu o fata oarecare despre moda,haine,preferinte,aieti.Dar si cu baieti despre ce le place,fete,fotbal,tv, reviste chiar, nu stiu orice...ar fi o idee super.si nu e neaparat sa-ti imaginezi tot ce scrii acolo. poti sa vb in realitate cu fete,sa le ceri participarea la aceasta rubrica.Mie mi-ar placea sa exista asa ceva in popcorn,bravo, cool girl, etc

| Pustii a răspuns:

Pai am multe: popcorn,bravo,bravo girl, cool girl(pentru postere cool poster), tiger beat...etc

| motanu_2252 a răspuns:

Daca rezista e pentru adulti te pot ajuta am ceva idei alt fel n pot

| simona223 a răspuns:

Sfaturi pentru moda, par

| alinutzu7 a răspuns:

Da la toti din lista ta http://raseledecaini.blogspot.com/ intra si tu te rog!

Răspuns utilizator avertizat
| teodora98 a răspuns:

Ai putea pune inf despre cartii; melodii; despre baietii care insel fetele; fetele care sufera dupa baieti(ai f.multe ideii dar acum depinde despre ce este revista)

| andreea_8704 a răspuns:

Pai depinde de revista