| DenizaVonDe a întrebat:

Vreau "mesaje" de pus pe wall pe facebook va rog; 3

Va multumesc!

1 răspuns:
| Deleb a răspuns:

Va asigur ca e adevarat pentru ca am avut rezultate in
mai putin de o ora.
Nu costa sa incercati... Puteti incerca si vedeti,
chiar daca unii spun
"nu cred in vrajitoare, dar "se stiu".

Pune-ti o dorinta...si vezi ce sa va intampla...Incepe
sa te gandesti la
ceva ce-ti doresti cu adevarat pentru ca
functioneaza...

Persoana care mi-a trimis acest mesaj mi-a zis ca
dorinta i-a fost
indeplinita la 10 minute dupa ce a citit mesajul si
atunci m-am gandit
sa-l trimit. Vrajitoarele iti vor implini o dorinta!

Pune-ti dorinta cand se termina numaratoarea
inversa!

10...

09...

08...

07...

06...

05...

04...

03...

02...

01...

*****Pune-ti dorinta********

Trimite acest mesaj la10 persoane in decurs de o ora.

Daca-l trimiti, dorinta ta se va realiza. Daca nu-l
trimiti, se va
intampla exact inversul dorintei tale.

Deny Lee
Astăzi la miezul nopţii, vei realiza cine te iubeste. Ceva bun se va
întâmpla cu tine mâine între 15 şi 16 în după-amiaza. Indiferent unde vă aflaţi: pe Internet,
la şcoală, la locul de muncă. dar dacă te rupe acest lant vei avea ghinion în relatii de zece ani, astfel. publica acest mesaj pe buletinul de bord la douăzeci de oameni şi apoi apăsaţi tasta F9... Veţi vedea prima literă a băiatului sau a fetei care te iubeşte

Ea: "De ce ma urmaresti? El: Pentru ca esti frumoasa si cred ca sunt indragostit de tine. Ea: Serios? Dar tu inca nu ai vazut-o pe prietena mea.Ea e mult mai frumoasa decat mine.Si e in spatele tau. (Baiatul se uita in spate si nu vede pe nimeni) El: Glumesti cu mine? Nu este nimeni in spatele meu.Ea: Nu, dar daca intr-adevar ma iubeai, nu te uiteai in spate. Da like daca iti place si posteaz-o pe peretele tau

Era odata o fata oarba si s-a izolat de toti si toate.nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea-Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul-Nu ma voi casatori daca nu pot vedea. La ceva timp, pentru fata a aparut o pereche de ochi donati. a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb-"Nu ma pot casatori cu un orb".a spus fata si s-a intors sa plece. Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog.

O zi buna! >big grin