Parintii tai mai au prieteni ep acolo? sau mama ta? ai putea merge cu ea intr-o zi si te-ai juca cu prietenele tale. Funda?!
In niciun caz sa nu faci prostia sa pleci fara sa iti anunti parintii la prietenele tale daca ei nu te lasa.Vei fi pedepsita pentru tot restul verii.Mai bine vorbeste cu prietenele tale si cheama-le pe la tine. Daca va jucati frumos iti poti convinge parintii sa te lase pe la ele
Ei bine spune-le parintilor tai sa se puna in locul tau sau spune-le asa cum ne-ai spus si noua.
Cum adica nu te lasa sa iesi nici macar afara?)
Pai daca nici afara nu te lasa sa iesi, mai pui in discutie sa mergi la prietenele tale, daca spui ca e asa departe?
Incearca sa vorbesti cu mama ta. Spune-i ca esti foarte trista si ca iti e foarte greu fara prietenele tale. Intreab-o daca nu te lasa sa le chemi la tine, din moment ce nu te lasa afara. Daca vrei asa mult sa iti vezi prietenele spune-i ca faci tot ce zice ea de acum. Nu stiu ce alta solutie iti pot oferi.
Daca ai asemenea parinti care te tortureaza. le'ai spus macar problema asta? nu stiu ce sa zic... eu sincer nu as fi afectata daca m'as muta in alt bloc pentru ca oricum nu sunt sociabila, descurcate pa!
Ms pentru raspunsuri da fratilor nu-s in situatia asta plus ca pe mine ma lasa sa merg ap oriunde da ma ref la o vara de-a mea toate intr care vi le pun nu ma refer la mine
1)Convinge-ti parintii sa te lase pe afara.
2)Fa-ti prieteni noi, vei vedea ca o sa-ti placa!