| DeliciOaSaTaa a întrebat:

vreau multe raspunsuri dau fundita plz multe rasp bun va voi intreba ceva acum 2 luni m-am mutat de la block si inca mai tin legatura cu prietenele mele de acolo vara ne bateam cu apa juckam pitulusu ratele si vanatori ne schimbam de vreo 10 ori pe zi fiindca ne udam cu bidoane de vreo 4l si era fantastic iar acum imi vine sa plang cand imi amintesc cat de minunat era parinti mei considera ca este prea departe. pentru a merge acolo a am uitat mancam zarzane ne suiam in ciresi si mancam multe lucruri foarte grozave faceam si cum spuneam imi vine sa plang si nu crying crying am nikun pr la noul meu block nu-s ce sa mai fac crying nu stiu cum sai conving sa ma lase sa ma duc acolo sau cel putin sa ies afara caci nu ma lasa nici afara sa ies va rog spuneti-mi caci sunt in disperare si plang mereu datymy o solutie va rog cat mai repede cryingcryingcryingcrying(cryingcrying plz multe raspunsuri vreau

Răspuns Câştigător
| Renesmee1 a răspuns:

Parintii tai mai au prieteni ep acolo? sau mama ta? ai putea merge cu ea intr-o zi si te-ai juca cu prietenele tale. Funda?!

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In niciun caz sa nu faci prostia sa pleci fara sa iti anunti parintii la prietenele tale daca ei nu te lasa.Vei fi pedepsita pentru tot restul verii.Mai bine vorbeste cu prietenele tale si cheama-le pe la tine. Daca va jucati frumos iti poti convinge parintii sa te lase pe la elehee hee

| ☺ Smile ☻ a răspuns:

Ei bine thinking spune-le parintilor tai sa se puna in locul tau sau spune-le asa cum ne-ai spus si noua.

| Boniboon a răspuns:

Cum adica nu te lasa sa iesi nici macar afara?laughing)
Pai daca nici afara nu te lasa sa iesi, mai pui in discutie sa mergi la prietenele tale, daca spui ca e asa departe?

| Andr33a_7806 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu mama ta. Spune-i ca esti foarte trista si ca iti e foarte greu fara prietenele tale. Intreab-o daca nu te lasa sa le chemi la tine, din moment ce nu te lasa afara. Daca vrei asa mult sa iti vezi prietenele spune-i ca faci tot ce zice ea de acum. Nu stiu ce alta solutie iti pot oferi.

| GreenBubbleLove a răspuns:

Daca ai asemenea parinti care te tortureaza. le'ai spus macar problema asta? nu stiu ce sa zic... eu sincer nu as fi afectata daca m'as muta in alt bloc pentru ca oricum nu sunt sociabila, descurcate pa!

| DeliciOaSaTaa explică:

Ms pentru raspunsuri da fratilor nu-s in situatia asta plus ca pe mine ma lasa sa merg ap oriunde da ma ref la o vara de-a mea toate intr care vi le pun nu ma refer la mine

| DarkOne a răspuns:

1)Convinge-ti parintii sa te lase pe afara.
2)Fa-ti prieteni noi, vei vedea ca o sa-ti placa!