Pai daca ai 15 + ti-as recomanda sa faci o petrecere la un restaurant sau eventual daca vrei sati petreci ziua cu cativa prieteni invitai la o pizza sau ceva.
Eu implinesc 12
Pai atunci incearca la o cofetarie sau daca e sa faci acasa, pentru decor ai nevoie de baloane decoruri etc. cat despre muzica asculta RadioZU! sau ProFM, noteaza de acolo ce melodii iti plac si pui pe cineva sa-ti faca un CD.
de ce nu prea tin cu petrecerea acasa? pentru ca ai de cheltuit + ca la sfarsit stai o gramada sa faci curatenie, presupun ca ai covoare ce se spala greu nu gresie ca la restaurant sau cofetarie.Infine e alegerea ta eu ti-am dat cateva alegeri...
Ai putea sa-ți alegi câțiva prieteni si sa mergeți la film si apoi la pizza hut la Mc, KFC(depinde ce alegi tu) sau dacă preferi sa ți-o faci acasă ai putea face un CD cu melodiile tale preferate ar putea sa rămână 2/3 prietene la tine si sa stea peste noapte.
Ai putea sa iti alegi câțiva prieteni si sa mergeți le un film si la pizza sau Mc, KFC(ce vrei tu) sau ai putea sa iti iei 2/3 prietene si sa faceți o petrecere in pijamale. Sper ca te-am ajutat