nu e de multe ori mr. SiLvEr si se numesc versuri albe sau versuri libere asa sunt poeziile moderne! Poezia e draguta dar e la un nivel de manual de clasa 1-a; a 2-a...cred ca ar ajuta niste cuvinte simboliste sa te joci putin cu ele sa lasi putin mai mult de gandit.Nota mea ar fi 9 daca e pentru carte de poezii pentru clasele primare si 7 daca e o poezie care sa imi placa mie.Asta doar datorita cuvintelor.Scrii frumos! Multa bafta in continuare!
Și-aș recomanda să te direcționezi spre o meserie mai normală, renunțând la ideea, de a fi poetă profesionistă.
O poezie trebuie în primul rând să aibă acea rimă care te trimite în gândul autorului.
Părerea mea sinceră este că vei primi în jur de nota 6-7, mai gândeşte-te la încă câteva fraze.
Pentru ca ultimul vers din fiecere strofa este poezii/poezie, ritmul poeziei este stricat si nu suna bine, iar titlul nu pare sa aiba legatura cu continutul poeziei care si acesta este foarte simplu. Imi pare rau dar aceasta poezie este un esec. Este foarte copilareasca si nu se observa nici un pic de talent. Imi pare rau daca te critic prea tare, dar asta este opinea mea, eu insumi fiind poet.
Da ma e dezastru iti zic eu! te pricepi sa asezi cuvintele, sa legi rimele e totu perfect... exerseaza, compune mai multe si cu timpu o sa ti se dezvolte imaginatia, e simplu depinde cat de mult iti place sa faci asta! continua!
De la mine ai nota 9.Primele doua strofe sunt de nota 10 dar la ultimele ar trebui sa schimbi cate ceva.
Nota ta va fi in jur de 7-8 folosesti cuvanul poezie de multe ori si rima nu prea are sens
Mihaidavidoglu1954 niciodata nu m-am considerat o profesionista si nici nu imi doresc sa fiu, scriu in timpul liber doar din placere. Mentionez ca poezia asta am scris-o cand aveam doar 10 ani si am luat si premiul I la un concurs pe judet de tinere talente! Oricum accept parerile voastre, desi cine a dat 1 si 3 nu e tare intreg la minte. Mersi
E chiar draguta poezia
si daca zici ca ai scris.o la 10 ani inseamna ca esti foarte talentata
noata mea e 10
si pentru cei care au dat 1 si 3: de ce nu scrieti voi o poezie mai frumoasa? sunt convisa ca habar n. aveti sa compuneti una
Ai fost foarte originala
Mie imi place chiar daca celorlalti nu
Trebiu sa stie ce mnult se chinuie un om sa faca o poezie
Eu iti dau 10+
cocolate întreabă:
silent13579 întreabă: