anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa fiu originala. Cum pot? Adica sa am un stil al meu. spuneti-mi doar un accesoriu acre imi trebuie, ca sa ma reprezinte. Imi plac chestiile hippie, dar un medalion cu semnul pacii nu merge tongue
Vreau altceva. De ex: parul, papucii. Cumva, sfaturi, doar.
+funda

Răspuns Câştigător
| Mar a răspuns:

Nu trebuie a iti spunem noi ce sa porti ca sa fii originala. tu tebuie sa iti creezi propriul stil.combina orice iti vine in minte.totusi sa nu ajungi sa combini sa zicem albastru cu galben si roz si verde.adica nu combina multe culori. combina maxim 3 culori (prin 3 culori alb+negru+o culoare la alegere) alta coombinatie nu incerca.combina tot ce iti place oh go on.fii jucausa. pupici kiss

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

...
Nu incerca sa fii originala o sa fii direct pitipoanca'
Fii doar tuhappy
Fiecare suntem originali in felu nostru
Originalitatea trebuie so arati numai la personele speciale
Nu la toti laba trista de la coltu strazihappy
Sau la toate botanistele de la orce wc -.-

| Libelle a răspuns:

Buunn.
vrei sa fii originala
pai a fii originala inseamna stii si tu a crea de la tine
nu in a iti zice altii, pentru ca asta inseamna ca (,)copiezi oarecum.
esti originala daca atunci cand ai o tinuta simpla si ii pui ceva neobisnuit.astfel inact o faci deosebita
uite. te duci la o nunta si ai o rochie draguta.pe tine te plictisesc miile de accesorii.si tu iei o esarfa si o infasori pe mana.
ai un tricou naspa? coasei ceva. un aranjament ceva. facut de tine, luat de pe la alte haine.
deci trebuie sa inventezi tu, mereu sa apari cu ceva nou, dar original.
trebuie sa ai grija sa nu dai in extrema cealalta, cam ca lady gaga.
deci nu poti fi origial daca n ai tu idei despre asta.ca sa fii originala trebuie sa ai multa incredere si siguranta in tine. ok. ti-a zis cineva ca nu iti sta bine cum te-ai imbracat? ce daca? ti-au zis mai multi? ce daca? daca accepti asta ai sa dai inapoi.siiti pierzi siguranta.
originalitatea consta deseori in a depasi cu mult de tot barierele obisnuitului, dar asta nu conteaza, conteaza ca tie sa iti placa, si astfel or sa iti vina tot mai multe idei.

| mary a răspuns:

Mai... originala nu inseamna sa ai accesorii aparte.sau cum ai spus tu, sa ai stilul tau... nu asta inseamna. a avea un stil aparte tine de sine, de comportament. adica daca ti-am spune noi ce sa faci ca sa ai stilul tau, nu ar mai fi stilul tau.

pupicuti

| wolfer18 a răspuns:

Daca iti spunem noi, cum o sa mai fii originala?

| IrxnIroxyI a răspuns:

Fa-ti codite, dar nu obisnuite( una la spate. doua in lateral ). fii originala, fa-ti 4 sau 5 codite...peste tot prin cap...

Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun laughing, dar sper ca te-am ajutatwinking

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Nu putem sa-t spunem noi daca vrei stilul tau incearca sa porti ce iti place si atunci te vei simti bine

| Drolja a răspuns:

Pai, incerca sa ti aranjezi parul intr un fel anume, insa ceva mai neobisnuit (un coc rebel intr o parte, prinzi bretonul cu multe clame, impleteste ti parul si da i drumu mai jos, sa se vada doar putin impletit, pune ti esarfa pe frunte si leag o la spate la aceeasi inaltime, ca hippioti big grin ) si mai inventeaza si tu. Idea e ca ceilalti sa te vada cel putin de 3 ori ac porti parul in acelasi fel, caci altfel nu ar putea zice : "uite, iti prinzi parul ac jumbo :p ", sau "in asa fel isi prinde si ea parul", "semeni cu ea". Detine l!
Incerca sa faci chestii de mana (bratari, breloguri) deoarece sunt originale si nu au cum sa le confunzi. big grin
Nu stiu, incearca sa ti fixezi o culoare care sa ti placa si sa o adaugi in garderoba, iti spun ca vor observawinking
Sau poti sa iti pui sireturi de dif. culori la tenisi.
Foloseste ti imaginatia!

| AdelinaC a răspuns:

Sa fii originala nu inseamna sa te aranjezi ca un pom de craciun cu toate zorzoanele pe tine! Trebuie sa fii tu insati fara sa ai un model anume si fara sa iti pese ce zic ceilalti.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Iti pierzi timpul. Originalitatea vine din interior, nu citind raspunsurile altor non-originali, copii ale altor persoane.

| anotherhumanbeing a răspuns:

Tu stii macar ce inseamna sa fii original?