Fii serios, cine crezi ca o sa-ti scrie o pagina cu 40 bani? Si o copie la copiator costa mai mult, respectiv 0, 50-1 leu si aceea se face in 5 secunde.
O persoana foarte rapida scrie cam o pagina in zece minute. Asta inseamna ca pentru o ora de munca non-stop ar primi de la tine 2.4 lei. Adica sub 20 de lei pentru opt ore de munca.
Esti cumva stapan de sclavi, sau doar foarte slab la matematica?
La 0.7 ai fi dispus sa scrii?
Ai să rămâi trăsnit dacă ţi-aş spune că există un program care transformă vocea ta în text, aşa că o idee bună ar fi ca tu să citeşti şi programul să scrie. Dacă te interesează intră aici http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.com.es/......atuit.html
Stiu dar nici pentru ala n-am timp
Daca este asa de ce nu te bagi u la afacerea asta ca pana la urma stii vb cum se fol, nu?
Dupa primirea manuscrisului, ca apoi eu ce garantie am
Bani am dar timp ba
Eu îţi propun ceva în funcţie de volumul de muncă (numărul de pagini) şi durata colaborări să facem aşa, îmi trimiţi jumătate din sumă în cont bancar sau paypal şi când primeşti manuscrisul primesc cealaltă jumătate
Notă* manuscrisul nu trebuie să depăşească 100 de pagini/pe tranşă astfel riscul de, ţeapă e redus de ambele părţi
Accept 0, 7/pagina fără diacritice
Şi 1 leu pe pagina cu diacritice
Materialul pe care să îl transcriu să fie bine definit.
Acest preţ/pagina nu implică creaţie proprie, de redactare ci o simplă copiere a textului pe care tu îl menţionezi (de aici - până aici)
Batem palma
Intra pe mail
Dar de ce nu iti scrii tu macar bucurate ca scrii la calculator dapai cand scrii la liceu/scoala? ce te faci? iti scrie colegii tai?
Eu scriu pentru sc dar n-am timp si pentru net, stii totusi pe cineva
Sunt la liceu si am o gramada, u de ce crezi ca cer ajutoru