Dupa traditie se ofera martisoare pe 1 Martie. Daca vrei sa o impresionezi cumpara un martisor mai deosebit. Floarea se poate oferi indiferent de zi.Sau sarbatoare.
Salut,Vlad! Lucrurile sunt un pic cam complicate.În primul rând,deoarece nu ai vorbit prea mult cu ea,şi nu îţi ştie nici numele. În al doilea rând,dacă nu îi plac florile, nu îi lua flori! I-ai o brăţară, un lănţişor.Dar dacă te vede bine, adică te comporţi frumos cu ea, probabil o să ai succes.Pe de altă parte,roagă-te să nu aibă prieten sau să nu reacţioneze prost în momentul în care îi oferi ce ai de oferit. Şi apropo,chiar dacă a zis că nu îi plac florile,cumpără-i,pe lângă cadou, şi un trandafir, roşu, te asigur că nu o să dea rău! Muuuuuultă baftă! Şi apropo, lănţişoare găseşti la orice magazin de bijuterii(nu îmi vine acum numele ) ).
Ms, pana la urma i-am dat un trandafir rosu, eram emotionat, cand sa ii dai floarea, ea avea ora de sport si toata clasa ei plecase, a sunat-o un prieten si a pacalit-o sa vina undva, si i-am dat floarea, m-a pupat, eu inca odata emotionat, dar tot nu a aflat cum ma cheama
Îţi amintesc că o poţi invita undeva la un suc, unde să afli mai multe despre ea-ea despre tine. Poţi încerca, de ce nu, pe 8 martie! Am trecut şi eu prin situaţii asemănătoare. Baftă!
Un lantisor este prea mult de la un baiat pe care nici nu-l cunoaste. Ai putea sa ii urezi "o primavara frumoasa, plina de iubire".
~R
Iti trebuie doar curaj. daca te intelegi cu vreo prietena de.a ei, o poti intreba pe ea ce floare si.ar dori, dar daca vrei s.o impresionezi. i.ai si tu 3trandafiri rosii. nu te costa mai mult de 25 lei. sper s.o cuceresti. bafta