| fan3dgd a întrebat:

Vreau sa imi fac un cont in yahoo messenger dar colo jos la cod imi zice mereu ca e gresit help me o fundiza

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Vezi ca unele litere trebuiesc scrise cu caractere mari altele mici, s anul confunzi o cu 0, fii mai atent o sa mearga

7 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Ca sa-ti mearga intra si fa contul de pe internet explorer nu cu altceva.

| JT a răspuns:

Nu cred ca este o eroare de la ei! Eu cel putin in ultima vreme mi-am facut cateva conturi si nu am avut probleme! Fii foarte atent(a) la cum tastezi, la marimea literelor! Unele semne pot fi inselatoare! Poti sa schimbi acolo codul de cate ori doresti, deci da-i pana pica unul simplu! Succes!

| WR104 a răspuns:

Daca zice asa e.dai refrash la pagina si incearca din nou sau inchide si deschide browserul.

| vio_9808 a răspuns:

Daca vrei cont pe yahoo.com cautama pe id-iul vvio95 si-ti fac euwinking

| Dolodolo a răspuns:

Daca stii engleza, asculta ce spune acolo. Este si audio. Vei reusi cu putina rabdare. happy

| AnamariaSiAtatFacarilor a răspuns:

Te ajut eu. Si eu am vrut sa imi fac un cont pe yahoo messenger.In loc sa pun @yahoo.com eu am pus @ymail.com. Asa a mers incearca si o sa vezi ca o sa iti mearga. Sa nu crezi ca daca scrie @ymail.com nu poti sa vorbesti si cu cei de pe @gmail.com sau @yahoo.com, pentru ca poti. happy. Acum imi dai fundita?

| Gabryel998 a răspuns:

Scrie codul exact cum este el acolo, si cu initiale cu tot.