Trebuie sa faci incalzire, exercitii de streching si sa incerci in fiecare zi cate putin. Pana la urma o sa reusesti! Dar in nici un caz sa nu faci sfoara fara exercitii inainte. Pupic!
Se refera la spagat. Sincer si eu sunt in curs de exersare in ce priveste spagatul, deoarece vreau sa pot lovi cu piciorul la nivelul capului. Deoarece de cand m-am apucat am mai evoluat vizibil, dar inca sunt departe de rezultatul dorit pot sa-ti spun ca principiul este pe cat de simplu pe atat de dureros. Adica iti iei un scaun de bucatarie si te tii cu mainile de el in timp ce-ti departezi cat mai mult picioarele, pana ajungi la un anumit grad de durere ce simti ca-i suportabila. In timp ce-ti intinzi picioarele, genunchii sa nu fie indoiti defel, pastrandu-ti picioarele drepte. Ei cand ai ajuns la un prag suportabil, sprijinindu-te cu mainile pe scaun, te balansezi in fata si in spate de vreo 15-20 de ori, sau cat crezi ca poti tu sa suporti. Faci chestia asta de 1-2 ori pe zi, poti sa-ti ei si o zi pauza intre exercitii si intr-un final vei ajunge sa faci spagatul.