| ditandrei a întrebat:

Vreau sa imi iau un telefon intre 10-14 milioane si nu sunt decis, vreau un telefon rezistent (nu sa cada toate piesele din el), o camera buna, nu ma intereseaza cum se aude muzica, fara buguri ale softului, un telefon care sa il tin 3-4 ani! Am un nokia e65, mobilul este din 2007 si merge si acum ireprosabil si un samsung u800, de 1 an jumate, care nu s-a blocat niciodata nu mi-a facut nici cea mai mica problema. Acum vreau sa renunt la abonament pe vodafone si sa imi iau un singur telefon. As dori sa isi dea cu parerea cei care detin telefoanele respective. Optiunile mele sunt Nokia E71, E72, E66, E63, E52, Blackberry 9300 3G, 8520 Gemini, 8900 Javelin, Samsung S8000, accept si alte optiuni!

5 răspunsuri:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Incearca un Sony Ericsson vivaz sau vivaz pro si xperia x10

| Rayyy a răspuns:

Iti recomand fie un Nokia E72, fie un Blackberry 9700 Bold.

| Bihter a răspuns:

Daca esti dispus sa cheltuiesti atat pe un telefon, ca sa fii mai sigur cu tot cu garantie te poti duce la un centru de telefoanewinking, mult mai simplu...

| Gecko a răspuns:

Parerea mea ca si utilizator este sa te duci catre un Nokia cu un micro sd de 4 gb. Cele mai bune sunt E71 si E 63. Le-am avut pe amandoua si s-au comportat destul de bine. Mai ales E 71. ASta e sfatul meu. Acum folosesc un Iphone dar poti incerca un n97 la care nu-ti trebuie micro sd fiindca are 32 de gb.

| inafewwdaysT a răspuns:

Iphone nokia5800 n97 e75 e72 Samsung galaxy spica toate sunt bune