De la NSIS Error si scrie Error launching installer.stii despre ce e vorba?
Rezolvare eroare "Error launching installer"
1. Asigura-te ca numele folderului in care a fost descarcat kit-ul de instalare nu contine diacritice sau alte caractere speciale. La baza instalarii softurilor sta Windows Installer-ul. Daca acesta nu poate sa citeasca calea de instalare (path-ul), va returna mesajul de eroare System cannot find the path specified sau Error launching installer.
Redenumeste numele folderului sau copiaza fisierul de instalare intr-un alt folder. Daca eroarea persista, sterge kit-ul de instalare si descarca iar aplicatia. De aceasta data intr-un folder care sa nu contina diacritice sau caractere speciale in nume. Indicat ar fi sa descarci si sa pastrezi kit-ul de instalare pe Desktop, pana se finalizeaza instalarea.
"System cannot find the path specified" & "Error launching installer" - Windows XP Errors
Bafta !
Este din cauza windosului nu stiu ce windos ai mesengerul k vrei sa al instalezi nu al suporta windosul ancearca alta varianta daca vrei sa te ajut ma gasesti pe mess robertcazacu35
Pai daca nu pot sa instalez mess-u cum sa te gasesc?
Raspunsul corect este ceva mai complicat si mai amplu. Pot si multe motive...dar ca sa pot sa iti dau o solutie cat mai corecta te rog sa raspunzi la intrebarile de mai jos:
1. Ce sistem de operare ai? ( XP, Vista, Windows 7 )
2. De cat timp ai instalat sistemul?
3. Ai antivirus? Daca da ...care este acesta?
1 windows 7
2 astazi
3 avira antivirus
Mi-am descarcat avg
Bun. Am sa iti dau o solutie. sper sa iti fie utila:
Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
In fereastra care iti apare cauta la "Name": Windows Installer. Dupa ce ai gasit click dreapta - START
Incerci sa instalezi din nou messenger. Daca tot nu iti merge am sa te rog sa faci un Print Screen cu eroarea care ti-o da si sa postezi aici.
Succes!
Mersi pentru sfat dar am rezolvat altfel.trebuia sa schim numele folderului descarcari si acum vad ca merge.
Deci problema se rezolva 100% astfel:
de duci la descarcari iei fisierul si il copii pe desktop si gata. (mozilla creeaza folderul descarcari cu diacritice si XP ul creeaza o eroare). Funda:*