Este un nume frumos cu rezonanta dulce.Malinul insusi este un arbore foarte poetic, iar malinele sunt fructele lui de culoare rosie. Poetul Nicolae Labis a copilarit in satul Malini si a evocat acesti arbori in texte de mare sensibilitate.
E frumos numele Malina. Fiecare nume e special in felul lui. Nu-mi dau seama de ce ti se pare ciudat.
Nu e deloc ciudat, e un simplu nume [ chiar dragut], ti se pare tie ciudat pentru ca nu multe fete au numele asta, tocmai de asta ar trebui sa-l folosesti pe acesta [ ca sa fi mmai speciala! ]
Si pe mine ma cheama RUXANDRA si ma enerveaza numele asta cateodata mi se spune roxana adica cei care nu ma cunoscsau uita numelea sa im izic da prieteni si profesor imi spun ada si parinti
E foarte frumos, este un nume special.nu pe multi ii cheama asa...si pe mine ma cheama malina si sunt mandra de asta :p
Malina vine de la malin care este un arbust cu flori mov sau albe binemirositoare, si mie imi place.
E un nume foarte frumos stiu si eu o persoana pe care o cheama Malina si o alintam cu mali.
E cam ciudat intr`adevar, eu una nu l`am mai auzit. Asta e,"cum te cheama asa`ti zice" nu prea ai ce sa faci, daca nu iti place, mai ai o varianta-Alexandra, care intr`adevar e foarte frumos, banuiesc ca ne ceri parerea sincera, deci mie nu`mi prea place Malina, chiar pare un derivat sa zic asa, de la Madalina, e mult mai ok Alexandra.