Pai fa niste stele pe ea si forma poti s-o faci tot asa am in cercat si eu si mi-a reusit sunt votata de 2 ani la rand st tot asa am facut depinde si cat esti de popular... fundita
Nu tin neaparat sa fiu casiera. Mai sunt 3 functii: presedinte, vice`presedinte si secretar. Ca presedinte ar fi prea greu si in plus si-a depus alta colega candidatura. Ca secretar nu mi-ar place dar si aici si-a depus candidatura o alta colega. Am vrut sa candidez ca vice`presedinte insa s`a oferit o colega sa ma inlocuiasca asa ca am hotarat sa fiu casiera deoarece am dorit sa fim fiecare colega cu cate o functie si ne incurajam, speram sa canstige fetele din clasa. Oricum ca si casier mi-ar place multmai mult; voi merge la cumparaturi(pentru a cumpara diferite chestii pentru activitati, proiecte extra`scolare) iar de ziua indragostitilor si de ziua femeii voi sta pe hol sa le vand elevilor diferite lucruri drept cadouri pentru prietenii lor. Cam asta e povestea mea drept casiera. Stiu ca am scris cam mult dar am vrut sa te lamuresc. Pupici! :*:*
Vreau sa va spun ca am castigat algerile(67 voturi, alte 2 fete au avut 63 voturi, respectiv 30). Va multumesc tuturor celor care m`ati sfatuit.:*:*:* Acum fundita si voturi!
Poi fa in forma de inimioara eventual sau de steluta si aplica-i mult sclipici si in interior fa la fel...arata-le ca esti inventiva si responsabila.scrie necontrolat,adica intr-un stil frumos. Gen VoTaTiMa, unele dublate ca si contur, altele colorate
MariaAndreea73829 întreabă:
DaciaRomania întreabă: