Depinde si de ce fel de metin vrei sa joci
De ex daca joci pe normal(ro, uk, etc)cel mai bun ar fi war
Daca vrei sa joci p un privat ti-as recomanda ninja lama sau daca este server la care poti schimba caracteru sura sau ninja(depinde de ce iti place)
Alegeti-l pe ce-l care-ti place, pentru ca poate altora le place cum arata sau ce costumatie au Cutare si Cutare si cand o sa incepi poate la un momentdat nu o sa-ti mai place, si ar fi pacat sa lasi acel cont in voia sortii. :] Si stiu ca nu ti-am fost de ajutor.
Sura, crede-ma am cont de warior lv 52 si nu e tocmai f usor, fate sura e cel mai puternic caracter
Sunt de acord cu tine, eu am avut noroc ca m-am lasat din cauza ca candva mi-a fura niste iteme, eram chiar obsedat de jocul acela si parca inca ma tenteaza inca sa il joc dar timpul nu-mi permite
Razboinic mental best cand cand aveam lvl 45 bateam de lvl 55max depinde si de iteme
, daca te pasioneaza ninja iti spun de pe acum ca este varza pana la lvl 65-70... dupa 70 este super bun... iar sura este facut pentru duele
Pei RAZBOINIC e cel mai bun caracter si cel mai chipes sper ca ti-am fost de ajutor
Tias recomanda ninja.el are avanatj cu arcul se creste repede findca omoara multi de o data. mult noroc!
malina1922 întreabă: