Riscuri sunt... dar, mai mici daca alegi un strand select, unde oamenii fac dus si inainte de a intra in bazin, nu doar cand ies... Unde igiena este corespunzatoare, apa curata.
In tot ce facem in viata exista un risc. Nu ai de unde sa stii dar ma gandesc ca poate respecta regulile de igiena atata timp cat tu vei folosi prosopu tau si iti vei lua toate masurile de precautie nu vei avea ce sa patesti. Si in apa cred ca se pun anumite solutii de dezinfectare.
Daca esti din Bucuresti iti recomand WATERPARK Otopeni.acolo se respecta normele de curatenie si este un loc frumos si primitor unde te poti distra de minune
Riscurile exista, dar sunt mult mai mici decit sa te calce o masina cind esti pe strada-de exemplu..Eu zic sa te duci, dar sa faci un dus la intoarcere...
Cauta unul curat, fa duş mai ales dupa ce iesi din apa cu apa şi săpun, poti folosi si o dezinfectie. Eu m-am procopsit cindva de TINEA VERSICOLOR (PITIRIAZIS VERSICOLOR) (mai multe despre asta si tratamente la: http://www.sfatulmedicului.ro/......_624.htm). De aceasta boala de piele "ma bucur " si acum si o tot tratez. Daca esti sensibil o iei si din aer.
La orice strand exista aceste riscuri, depinde si cat esti de sensibil, dar nu te gandi la asemea lucruri, sti cum se spune de ce tie frica nu scapi, bafta.
Poti sa pleci cu "punga plina" - demai multe tipuri de micoze (ciuperci - micoze cutanate, onicomicoze), la abcese cutanate si o varietate de boli de ochi (conjunctivita, cheratita, etc). Asa ca ai grija in ce ape te scalzi...
Nu e musai sa iei boli, eu merg la strand in fiecare vara. Ideea e sa te asiguri ca e un loc autorizat si sa iti iei cateva precautii – sa nu te asezi direct pe sezlong (ci pe un prosop), sa nu stai desculta la dus sau pe gratarul de scurgere a apei, sa speli hainele si prosoapele folosite acolo, etc...
Salutare! Eu am fost de multe ori la strand si nu am patit nimic, nu prea sunt riscuri
anonim_4396 întreabă: