Cum spunea si cea de mai jos...eu iti recomand a ta Moldova care-i tare frumoasa si accentul asta moldovean al vostru ma fascineaza.Eu am fost cu scoala si am fost cca 40 de persoane si imi aduc aminte asta a fost acum 3 ani am dat pana in 100 de lei drum+cazarea prima noapte am stat la manastirea Secu condtiile cam nasoale gandaci si alte vietatii din astea dar aerul si peisajul au compesat conditiile nasoale.Am mai fost si la Sucevita, Agapia Varatec Sihastria Putna unde ne-am si cazat in sat la o batranica destul de simpatica mie si surorii mele nu ne-a luat bani ca a zis ca in noi a vazut nepoatele pe care nu le-a avut niciodata, misto peisaj desi eram in luna iulie facea focul in casa ca era u frig de ti se zburlea si parul din cap asa ca nu vreau sa ma gandesc ce frig o fi acum... Acolo am vazut manastirea Putna mormantul lui Stefan si muzeul manstirii unde era un calugar ce povestea cu atata haz incat iti imaginai ca te afli chiar acolo ca asisti la toate intrebarile in muzeul ala sunt diferita chestii interesante aa sa nu te astepti sa faci poze ca iti confisca aparatul am mai vazut si mormantul lui Stefan a fost fain si am mai fost si la cheile bicazului pff ma lua ameteala de la atata invartit ca drumul e spiralat si vezi numai stele verzi sau lacul rosu tare frumos si mai penibil o fost cand am alunecat si ma cazut in lac bine ca eram mai la mal sau cand autocarul m-a uitat pe jos si vreo 200-300 de metrii a plecat fara mine da apoi si-a adus aminte ca lipseste pacostea mica foarte frumos mai ales ca am fost cu oamenii care ma iubesc si i iubesc si in grup a fost fain sau cand vroiam sa deshid trapa de sus a autocarului sa ne vina aer ca nu era dotat cu aer conditionat si in momentul in care m-au pus sa o deschid am scos capul afara pe trapa aia era sa imi zboare gatul ca chestia aia a luat-o vantu in timp ce mergeam si a trecut pe deasupra capului meu mai sunt si peripetii din astea
la manastire e mai ieftin sau daca te cazezi la oameni in sat nu stiu ce sa iti spun de drum toti copii cu care am fost aveau buget limitat dar eu fiind cu sora mea am avut buget nelimitat si nu stiu cat am cheltuit
sau o alta alternativa nu stiu daca ai vazut acvariul de la noi din tulcea e super tare poti intra pe site-ul lor sa vezi e mai misto ca ala de la constanta si f dotatat la parter are cu animale din delta dunarii iar la subsol acvariu pesti si chestii din astea poti merge la muzeul de istorie, arta teatru daca iti place si stai o zi si vezi ce vrei sau poti alege alt oras eu ti-am dat un exemplu.
Tara noastra e foarte frumoasa nici nu stiam ca avem atatea chestii interesante si superbe dar pacat ca romanul nu stie sa le aprecieze mai mult apreciaza strainii.
Pa, Pa!
De obicei drumul costă mai mult decât cazarea. Te poţi caza la o mănăstire, pe unde am fost eu costa 10 lei/noapte (sau, în orice caz, e ieftin), e frumos să duci şi ceva de pomană (ulei, făină, ce trebuie la casa omului), au şi mâncare, e curat, îngrijit (la mănăstirea Neamţ am fost). Şi odată rezolvată cazarea, poţi vizita împrejurimile. Aşa că, recomand judeţul Neamţ, e foarte frumos
Dar, nu ştiu să-ţi spun cât o să te coste drumul.
Stabileste o distanta in km si uita-te pe http://vizitez.com ce ai prin jur.
Buna cf? sunt tip romantic elegant serios si sunt in cautare de o iubita care vrea sa fie in bratele mele daca esti indragostita serioasa te astept in bratelemele contact id de messs neagoe_caricaturistu tel; 0747980034 sms draga te astept in bratele mele? e ok. te pup