Dap! Am un Iphone replica!
Este destul de inteligent dar tach-ul se misca putin mai greu si se incarca mai greu ca Originalul!
Succes si Lma cand o sa vina ziua ta!♥♥♥
Deci faci cea si cea mai mare prostie din viata asta a ta ca iti iei un iPhone 4 Replica.Are designul dar totusi e foarte si foarte prost se aude ingrozitor la el si touch'u merge ca drek.Ori ia-ti nu stiu un LG OPTIMUS BLACK 700 ron si e mult mai bun si finut.Eu am un 4S Original si is foarte multumit de el
Buna am o replica de iphone 4s aproape ca cel origina 1; 1 este simplu sim pretul lui este 350 ron daca doresti 0767920031 sau 0720953608 vb mai multe
Salut am eu un iphone 4 replica 80% aproape de original merge perfect. este nou folie pe displei.370 ron sau alt tel.
Salut am eu un iphone 4 replica 80% aproape de original merge perfect. este nou folie pe displei.370 ron sau alt tel. 0786381287
Nu are chiar niciun rost a cumperi o amaranie de replica, cum a mai spus cineva inaintea mea, touch-screenu e jalnic. daca ai ghinion prinzi unu cu touch rezistiv si o sa te chinui 10 min sa intri in folderu cu muzica