Prima data cu paritii restul colegilor la directoare ca sa schimbe si daca nu face absolut nimic puteti sa va duceti la politie. Mai se intelege daca da o palma peste clasa a VI-a da nu in clasa a II-a e ceva inacceptabil. Ducetiva la directoare da nu singur ci cu toti
112 -> poliție -> agresare sexuală -> foto/video trucate -> tribunal -> sentință -> închisoare. This should work.
Pai mai bine vorbiti cu parinti prima data si dupa aia parintii vor lua masuri...si sa vezi ce pateste dupa aia idioa.a asta
Le-am zis, dar ei spuneau că le e milă de ei(copii), atâta tot .
Nu stiu ce sa zic mai bine atunci ducetiva la politie cu toti si explicatile care e treaba nu ia masuri politia scrietile aleia pentru protectia copilului pe net si s avedeti atunci ce o sa ii faca lu idioa`a aia
Știu că ești de la T/A dar e ceva serios.
P.S: Cine ar viola o umflată de 56 de ani!?
Ce n-ai zis asa.
Whatevă.
Te duci la parinti si le zici ce s-a intamplat.Le spui sa mearga o data cu ea si cu tine la directoare(eventual mai chemi parinti) si o reportezi.
Daca nu merge, o transezi(nu m-am putut abtine)
Cred ca ar trebui sa faci o reclanatie la director sau la politie si so dai in judecata
Poti vorbii cu parintii fetei sau, du'te direct la directoare Asemenea oamenii nu ar trebui sa fie in invatamant parerea mea.
Andrei1027 întreabă: