Ti`o faci sterilizand bine toate cele.Iti iei o branula de la farmacie, te dai cu spirt la ureche si aia e, dupa ai grija cum te speli acolo la el
Mi-am facut chiar aseara
Aveam un cercel medicinal steril (din`ala cum se pun la nou-nascuti)
si mi-am dat gaura
A piscat putin, dar trebuie sa ai curaj
eu dau cu Kanamicina suflat H (stiu ca e unguent oftalmic dar asta folosesc eu si ai grija sa nu scoti cercelul in timp ce dai cu crema)
(asa scrie pe cutie )
si ai grija sa nu umblii cu mainile murdare pe acolo
sa nu il scoti. Trebuie pastrat acolo vreo. 1 luna-2
Sper ca te-am ajutat :*
Eu mi-am pus cercei acum 2 zile. iar tipa care mi-a facut gaura a zis ca trebuie sa dau din cand in cand cu spirt acolo.si cerceii care mi i'a pus nu trebuie sa ii scot vreo saptamana si ceva.
Freacati bine urechea cu sare inainte sa dai gaura, branula de la farmacie, spirtul sa nu lipseasca si pac. Nu il scoate un timp, apropo, te va jena un timp dar te vei obisnui. va aparea o coaja, rosiatica gen sange inchegat nu te speria . Noroc!
1. cel mai bine te duci la bijuterie
acolo iti face cu pistolul
nu doare deloc
si vei primi si "instructiuni dupa gaurire"
eu am in total 4 gauri facute cu pistolul si nu am simtit nimic
2. in primele 2 zile nu ai voie sa atingi gaura
dupa cele 2 zile cercelul trebuie invartit de 2 ori pe zi cu mainele curate. mainele trebuie sa fie curate
zona strapunsa nu trebuie acoperita pentru a lasa aerul sa circule
baia si dusul sunt permise dar zona strapunsa trebuie sa fie uscata
parfumul, gelul si alte produse chimice nu trebuie sa fie folosite in apropierea zonei strapunse
perioada de vindecare este de cel putin 6-8 saptamani
cercelul nu trebuie scos i cazul in care apare durerea sau iritaria in zona gaurita
doctorul trebuie consultat in cazul in care durerea si irirtatia nu se retrag in 24 de ore
sper ca ti-am fost de folos
fundita te rog :d