| cristian_vacaroiu a întrebat:

Vreau sa-mi scot prietena la o cina romantica, dar nu dau pe-afara de bani... ce-mi sugerati?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

E doar un motiv sa o impresionezi, sa-i faci o declaratie, sau doar asa vrei tu, sa mancati in oras? Conteaza foarte mult scopul. Daca e cina in sine, atunci asteapta pana iti permiti, daca e doar o iesire in oras, poti alege un film, o cofetarie. Prin atitudinea ta ii arati mai bine ca o iubesti, ca o pretuiesti. Daca si ea tine cu adevarat la tine va aprecia si micile detalii.

12 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Pai cina daca este romantica nu trebuie neaparat sa fie si scumpa.

| LuS[z] a răspuns:

Ca sa ai parte de o cina romantica trebuie sa ai o atmosfera romantica. cel mai ieftin iesi preparand o cina romantica chiar la tine acasa

| wizard_cristi a răspuns:

Restaurantul Vama Veche km 0 din zona Gradina Icoanei este foarte bun si destul de ieftin. Este poate cel mai convenabil ca raport calitate-pret. In plus, o plimbare in zona aceea a Bucurestiului cu parcul, strazile linistite si casele acelea frumoase merita.

| stardeea a răspuns:

Gaseste si tu o seara putin mai calda un loc in natura frumos, fa un foc cu multe lemne, paturi calde, pe focu ala niste vin fiert, acu sa nu faci gratar ca nu mai e romantic, pregateste ceva bun de acasa, pentru mine ar insemna mult un astfel de gest

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

o cina romantica o poti organiza/prepara la tine acasa, nu e neaparat sa folosesti lumanari, mai ales daca apartamentul nu e mare: poti folosi cateva veioze, in colturile incaperii si una pe masa sau langa masa, NU UITA florile
1. sfaturi de pe internet http://www.muresonline.ro/ro/dragoste/sfaturi.asp
2. retete de pe Internet http://gastronomie.ele.ro/cina_romantica_--shrev4.html
3. si alte surse de inspiratie http://www.google.com/search?hl=fr&q=cina+romantica&btnG=Rechercher&lr=

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gateste pentru ea la tine sau chiar la ea acasa!
Nu trebuie sa te dai peste cap cu retete alambicate: iei un pachet de somon fume (e vreo 12 lei), tai feliute de paine (bagheta ar fi frumos), pui feliute de somon pe ele cu putin cascaval ras, dai la cuptor si le asezi cat mai frumos pe platou. Mai pui si cateva cubulete de cascaval, cateva masline verzi si negre, decorezi cu o frunza de salata creata si cateva fasii subtiri de ceva colorat (ardei gras galben si/sau rosu)...
O sticla de sampanie demi-sec, niste piscoturi si cateva trufe de ciocolata, lumanari si flori... muzica romantica si in surdina, casa foarte curata si bine aerisita inainte.
Daca n-ai o fata de masa de buna calitate, poti pune niste mat-uri de bambus pe masa goala. E chiar de mai mai mare efect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cina saraca in calorii este de preferat daca ai si alte intentii, o salata deosebita, un vin alb parfumat si un desert cu fructe proaspete-capsuni cu ciocolata, un sfestnic cu cateva lumanari parfumate si o lumina difuza in camera sunt toate in favoarea ta, succes!

Alte răspunsuri
| mari9 a răspuns:

Sa mergi la un restaurantul Byblos

| Gabriela_neculea a răspuns:

Eu zic sa-i gatesti chiar tu! La asta sigur nu se asteapta! Faci ceva simplu, sa fii sigur ca-ti iese, si decorezi frumos cu lumanarele, vin si tot tacamul! N-are cum sa nu fie data pe spate!

| Ana_vinczefi a răspuns:

Du-o la Taverna Sarbului! Stiu ca la cea din Bucuresti sunt angajati un pianist si un violonist si iti canta in timp ce mananci! E asa frumos,... pacat ca eu am fost cu maica-mea, si nu cu prietenul meu...Stiu ca mai au un restaurant in Sinaia, in rest nu stiu pe unde mai au...

| razvan_sacu a răspuns:

Daca ai masina, cumpara ceva usor de facut pe gratar si un vin bun si-un felinar, ia o paturica si "rapeste-o", du-o la padurice, ceva... O sa fie incantata, garantat!