Pey depinde cand iti serbezi ziua ...muzica? pai poti folosi muzica de petrecere, ceva ce-ti place tie mult.jocuri...iti spun sigur ca o sa vina invitatii cu idei
Pai cheama-i la tine sau unde va duceti. imbatati-va si fiecare alege o melodie. cat despre jocuri. or sa vina pe moment. cu cat sunteti mai ametiti cu atat vin mai repede. daca nu beti. nu stiu
Raspunde'mi primadata la intrebarea asta: Cati ani faci si cam cati invitati ai?(de ce varste invitatii?)
Cati ani ai? Poti sa joci Adevar sau Provocare... Muzica de orice fel. Daca iti place tie muzica aceea inseamna ca le place si prietenilor tai
Le'as cere parerea prietenelor mele. Iti dau eu ceva exemple de muzica si jocuri.
Muzica: Puya- Vestul salbatic / Anda Adam / Elena Gheorghe / Dj Sava feat Andreea- Money Maker / Jennifer Lopez / Pitbull / O'zone / Nicole Scherzinger
Jocuri: baba oarba, tupu, carti, fazan, telefonul fara fir. Sper ca te'am ajutat. Succes si La Multi Ani!
Trebuie doar sa-i chemi pe prietenii tai sau colegii de scoala si va comportati ca si cum totul ar fi normal o sa iasa bine