Mi se pare foarte amuzant, dar si educativ showul "Mythbusters" de pe Discovery.
foarte interesante sunt si documentarele lui Bear Grylls, "Ultimate Survival" si "Worst Case Scenario" tot pe discovery
Cronica Carcotasilor 4ever, pentru ca ma amuz atat de mult, sunt cei mai tari. Tie?
Pai imi plac mai multe
miss fata de la tara
happy hour
cronica carcotasilor
tie?
Mie imi plac filmele turcesti de pe kanal d inclusiv nora pentru mama altceva... mai nimic
Neata Cu Razvan & Dani, DDDan diaconescu direct(panarama de ras, Plasa De Stele, Te pui cu blondele? si cam atat
Ce emisiune imi place? Simcer nici una. Marea majoritate nu fac decat sa dea viata barfelor despre persoane mondene, sau sa nu vina cu alta tema decat ce album a mai scos, unde s-a mutat, etc., iar restul promoveaza inselaciunea, infidelitatea si prostia.
Imi place "FAta lui tata" desii stiu ca ii regizata si culmea au niste cazuri cu traficanti de droguri si numa din astea (pana amu nici o fata nu o fost cuminte, culmea) si ma mai rad
Hmm. emisiunea taboo de pe discovery e geniala! Nu cred ca te poti plictisi vreodata uitandu-te la ea si de asemenea fear factor de pe sport.ro mi se pare foarte tare.Merita vazute!:X
alexa_3497 întreabă: