| 発行機関月は地獄に行く a întrebat:

Vreau sa scriu... cum sa-i spun? Cert e ca nu e o compunere dar cand nu ma simt bine scriu chestii (nu poezii, urasc poeziile) din care uneori ies chestii interesante. O singura problema... n-am inspiratie. Imi da si mie cineva un subiect bun despre care sa scriu? E ca o compunere doar ca e o "poveste de timp liber".

5 răspunsuri:
| ionutnike12 a răspuns:

Nustiu eu sunt baiat dar poti sa scrii despre ceva SF de genul:Un compiuter sa defectat si a dus jocul la un alt nivel
-Un razboi ameninta lumea oprestel
-Un medicament da gres si din cauza aceasta apar zombie si pot sa ati dau o substanta chimica de genul hipoclorat de nstrontiu
laughing spor la lectura

| Natashha a răspuns:

Ia un caiet dictando si atunci cand nu te simti bine, pune-ti gandurile pe foaie si sa vezi ca va iesii totusi cevahappy.

| comansorin a răspuns:

私は、いくつかの下剤便秘の脳を試して考える asa e crede-ma si nu nega faptul astawinking ooooooooooooo da si sa ma crezi in ceea ce spun! aaa si nu incerca cu Google traducere ca nu mergewinking

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Stiu in mare la ce te referi. Ai putea sa scrii despre lume, despre apus, dragoste, despre sufletul ce tanjeste dupa sentimente si trupul ce doreste doar "placere fizica". Sfatul meu lasa-te purtata de ganduri si sentimente poate o sa iti vina inspiratia.

Bafta la scris!

| HallyKity a răspuns:

Buna mie imi place foarte mult sa scriu dar povesti ma pricp cat de cat si la poezii dar nu ma prea atrage subiectul asta.scriu povesti dar mai mult carti cand ma apuc nu ma mai opresc si aproapa ca traiesc viata personajului pe care il aduc la viata si o inghet pe a mea e super sa scrii poti sa te lasi purtat de val si traiesti fiecare lucru pe care il scrii e app mai frumos decat ai citii o carte pentru ca totul se intampla cum vrei u.
ceva ideii.pai pati sa scrii despre niste copii care se ratacesc intr-o padure si dau de niste lucruri bizare aici intervii u, cu ce vrei sa se intalneasca (vrajitoare) de ex am scris o comp de genul asta in clasa a 8 a si am facut-o de 9 pagini cand a vazut-o prof sa inebuneascalaughing dar mi-am luat zecelewinking doar ca eu am scris ca s-au intalnit cu un spiridus blah blah chestii mai de copii ca de era scoala.
acum scriu povesti despre vampiri, iubesc domeniul asta, am scris continuarea din perspectiva mea a seriei Amurg si o creatie proprie tot cu vampiri care imi place fff tare si pe care ma gandesc sa o public.
daca vrei sa mai vb poti sa imi trim un mesaj s-au sa imi lasi id-ul tau as fii fericita sa te ajuthappy