| lacri_9202 a întrebat:

Vreau sa slabesc ce am voie sa mananc si sa beau si ce nu am voie. ce trebuie sa mai fac

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Grasimi si prajeli le uiti.mananci cat mai multe legume,fructe, lactate si bei multaaaaa apa, daca poti sa faci si sport si mai adaugi si o crema pentru slabire vei reusi cu siguranta sa-ti indeplinesti dorinta.

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Merele te ajuta chiar si sa slabeesti, pestele iarasi este un aliment ce nu ingrasa, morcovii,
ENUNTATI LA:
Dulciuri rafinate de patiserie, creme, torturi, dulciurile din comert ambalate si în special toate dulciurile care se "rontaie".
Bauturi dulci, carbogazoase, artificiale, nectaruri din comert cu adaos de zahar.
Fainoase, taietei, spaghete, piine alba din faina rafinata, produse de fast food.
Bauturi alcoolice (bere, vin rosu, lichioruri de fructe).
Carnea grasa de porc, smintina si frisca, margarina sarata, mezeluri, carne afumata, peste afumat, cirnati, carne tocata.
Prajeli (carne prajita, oua prajite, cartofi prajiti).
Alimente foarte condimentate.
Conservele si mezelurile.
RECOMADARILE mele:

Carne slaba de pui, peste sau vita, preparata prin sistemul "înabusire".
Piine neagra, cu tarite sau graham.
Supe slabe de legume.
Fructe si legume în stare proaspata sau sucuri de fructe stoarse manual în casa si baute în prima jumatate de ora de la stoarcere.
Ceaiuri din plante medicinale, ceai verde.
Legume fierte sau înabusite.
Salate de cruditati.
Miere, sau dulciuri pe baza de fructe si miere, preparate în casa (cu moderatie), deoarece sint lipsiste de coloranti sintetici, adaos de zahar si conservanti.
Mic dejun - ora 8.00
2 felii piine graham sau cu tarite cu o lingurita de unt de casa.
Un ou fiert moale.
250 ml de suc de portocale, mere, banane sau morcovi, stors proaspat în casa.
felie de brinza de vaci sau un bol de brinza moale de vaci amestecata cu verdeata proaspat tocata.
100 grame de piept de pui fiert si foarte putin sarat.
Sucul de fructe poate fi înlocuit cu o cana de ceai verde sau ceai din plante medicinale cu multa lamiie si o lingura de miere sau neîndulcit.
Este permisa o ceasca dintr-o lingurita de cafea, proaspat risnita în casa. Cafeaua ar trebui evitata de personele cu tensiunea crescuta sau cu tulburari ale tranzitului intestinal sau alte afectiuni digestive (ulcer gastro-duodenal, gastrita).

Gustare - ora 10.30
cana de ceai verde sau ceai din plante medicinale.
Un fruct.
Prinz - ora 13.30
Un bol de 300 ml de supa slaba de legume sau de pui.
150 g carne de pui sau de vita, inabusita, sau peste slab la gratar.
250 g de salata de cruditati.
Pentru a diversifica dieta, puteti sa mincati legume înabusite, în sos de rosii moi, tocate marunt si cu multa verdeata, alaturi de o bucata (150g) de carne de pui sau vita preparata la gratar.
O alta sugestie ar fi ficatei fierti sau la gratar, împreuna cu o salata de legume, piure de cartofi sau cartofi natur cu verdeata si putina lamiie.

Gustare - ora 16.30
cana de ceai verde sau ceai din plante medicinale.
Un fruct.
prajitura de casa pe baza de miere sau fructe.

Cina - ora 18.00
2 felii de piine graham, neagra sau cu tarite (acestea pot fi înlocuite cu un bol de cereale cu lapte proaspat sau, dupa gust, cu mamaliga cu lapte).
Un iaurt mic sau o cana cu lapte.
100 g carne slaba fiarta.

| ACC a răspuns:

Sa mananci sanatos, sa bei apa in generat si casa scapi de sunculitzalaughing trebuie sa alergi(poti si inconjuru blocului sau casei dar trebuie atunci sa faci 3 ture) dar si sa sari coarda

| ACC a răspuns:

Sa mananci sanatos, sa bei apa in generat si casa scapi de sunculitzalaughing trebuie sa alergi(poti si inconjuru blocului sau casei dar trebuie atunci sa faci 3 ture) dar si sa sari coarda si sa nu prea mai mananci carne, dulciuri mai putine etc

| Zaffy a răspuns:

Pai in primul rand:pentru 2 zile:1) Sport sport si iar sport
2)mananci de dimineata un ou, ceva usor dar sa tina cel putin 4-5 ore
3)la pranz, daca poti, carne de pui cu compot(nu te ingrasi)
4)seara 2 pahare de apa.si ceva pe o felie de paine(gem sau ceva) nu salam!
in 2-3 saptamana vezi diferente majore
Bafta in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimineata:2 crenvusti, 2-3 masline, putina branza usor sarata
amiaza:piept de pui la gratar(oricat)
seara, pana la ora 7: 2-3 feli de sunca(sisi)
totul fara gram de paine, fara dulciuri, fara sucuri si se consuma apa(plata) multa
in 7 zile aprox 3, 5-4 kg
iar cand ai ocazia fa multa miscare mers, alergare orice
bafta si astept sa-mi spui cum a mers

| Razvan_1066 a răspuns:

Eu sunt adeptul sportului.nu ai specificat inaltimea si cate kg ai...eu stiu ca la fete pentru a arata bine trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decati cm ai.adica daca ai 1, 70 trebuie 60-65 kg la 1, 60 trebuie 50-55kg maxim...la baieti este altfel ai 1, 80 trebuie sa ai maxim 80kg! si inca ceva esential: DACATE SIMTI BINE IN PIELEA NU CONTEAZA ALTCV. bine recunosc nu este bine sa ai 1 tona.dar cu sport poti reusi!

| Yuliana_Nicoleta_1993 a răspuns:

Din propria-mi experienta si eu sunt in aceeasi situatie dar mananc salata si la fiecare maa 1-2 feli de paine neagra Poti manca multe fructe pana in orele 5-6 de cad nu mai poti manca fructe deoarece se pune la burtica... Poti face soprt [Abdomene, Fandari, Sarituri de coarda] Pentru slabit mai poti folosii Ceaiul de ghimbir Poti sa bei de 2 ori pe saptamana!
Sper ca ti-am fost de mare ajutor
Funda!