Buna
1. Funditele se primesc pentru raspunsuri bune, folositoare si corecte
2. Daca chiar vrei sa ajuti, aproape la fiecare intrebare ai sansa la fundita, dar trebuie sa te straduiesti si tu umpikuts.
Bye:*
Buna!
Trebuie sa raspunzi la multe intrebari, si daca ai raspuns corect primesti o fundita!
Si nu, nu ai cum sa primesti fundite la intrebari, poate voiai sa zici raspunsuri, depinde ce intrebare este. Poti sa raspunzi la toate intrebarile care sti sa raspunzi si ai mare sansa sa primesti fundita!
Succes!
Pai primesti o fundita daca dai cel mai frumos, corect, util raspuns si mai multe daca dai mai multe raspunsuri bune.
Lume sa stiti ca eu ma refeream la fraza "...intrebari la care sa primesc fundita?" daca stit niste intrebari puse de alti utilizatori la care sa primesc pentru raspunsul meu fundita
Asta e intrebare de om normal la cap? Dar ce sa te astepti de la una care intreaba daca exista sirene si daca da, cum poti deveni una?
Dupa ce raspunzi la o intrebare o sa-ti apara o lista cu intrebari puse de ceva vreme care nu au avut vreun raspuns... sper ca te-am ajutat
Buna, e aici cred ca te-ai mai incurcat ai zis tu nu poti primi pe intrebari fundite nu mai cand raspunzi primesti fundita ca sa primesti fundita trebuie sa rasounz frumos etc sper ca te-am ajutat. Daca ii pana aici fundita o astept.pa