Buna! Iti dau un exemplu:ieri am pus o intrebare pe TPU in legatura cu o melodie mai veche pe care o ascultam cu cativa ani in urma.Am intrebat prieteni, colegi si nimeni nu a stiut sa imi zica nimic de ea! Am intrebat si pe TPU si uite ca am gasit-o dupa atat timp!Intelegi? Pe TPU mereu gasesc ajutor si cel mai fain e ca pot oferi si eu ajutor altora!
Pai imi place modul cum a fost gandit site-ul si scopul acestuia! Imi place sa raspund la intrebarile serioase, dar ma amuza foarte mult useri care raspund mai mult pentru fundite/puncte si pun la sfarsitul fiecarui raspuns"FUNDA?"
E misto, mai razi cand vezi intrebari penibile, ai nevoie de un raspuns sau opinia altora o poti afla aici.Ca am ajuns la concluzia ca esti m-ai ajutat de persoane pe care nu le cunosti decat de ''prieteni'' si alte persoane.(mie asa mi s-a intamplat)
Mie imi place pentru ca pui orice intrebare si in cateva minute ti se raspune si ca poti sa iti faci prieteni
Imi place TPU pentru ca pot sa ajut oamenii si, la randul meu, pot fi si eu ajutata!
Mmm...mie imi place pentru ca e locul potrivit unde daca ai vreo nelamurire ceilalti te ajuta sa o rezolvi.si aici nu conteaza varsta sau cum arati.iar la orice intrebare care o pui nimeni nu te injura ci iti rasp concret chiar de e o intrebare prosteasca.
e un loc unde ma simt eu bine. mai bine decat daca as fi cu colegii mei de clasa in momentul asta
Sunt anumiti utilizatori ce merita apreciati. TPU e un site de oameni inteligenti. Sunt de parere ca poti lega prietenii frumoase (strict virtual, pana la un punct), ca poti invata foarte multe lucruri utile de la cei mai experimentati.
Il strica insa conflictele (mda, recunosc, si eu il stric prin asta), trolii, cei care nu pot respecta opinia altora si nu inteleg de vorba buna si cei care pun intrebari nepotrivite.
Mie imi place foarte mult pentru ca orice problema ai avea, poti apela la acest minunat site unde stii ca unul din 261684 utilizatori iti va raspunde la intrebare in cel mai scurt timp.
Mi-e imi place la TPU ca exista oameni buni si afli cea mai grea intrebare si trebuie sa ii rasplatesti si tu cu ceva TPU este un site cinstitit! Hai TPU!
MarinaMrn întreabă:
DaciaRomania întreabă: