Cred ca dintre toate vaparea e cea mai nociva!
Eu am incercat si mi-a placut in trecut IQos
Dar cel mai bine renunta la fumat, scapi si sanatos si cu bani in buzunar!
Restul sunt inselatorii, cum ca fumatul electronic si lichid este mai sanatos decat fumatul clasic, ba din contra!
Daca ai 18 ani te cred, eu am pus o intrebare gen sondaj...aici sunt numai copii? eu am 37 de ani, eram curios de raspunsuri
Dintre toti de aici tu esti cel copil, ai 37 de ani degeaba
Daca asa suna pentru tine un sondaj "Vreau sa trec de la tigari clasice la pachet la tigari electronice. Ce imi recomandati? Glo, iqos, cele cu lichid, sau altceva?" inseamna ca esti pa; ne chinuim sa dam raspunsuri aiurea la toti frustratii! bafta la peste!
Copile, mergi la somn, sa-l intrebi maine ce pipa fumeaza
Copil esti tu ca eu sunt de seama cu tactu
De ce te bagi aiurea in seama? Am pus o intrebare, esti aiurea
Adică ăia, trecuții de 18, nu s-ar putea lăsa de tutun?
Intrebarea nu a fost asa, intrebarea a fost, voi, ce preferati? atat! nu ma intereseaza daca te lasi sau nu!
Nu mami, intrebarea a fost :
"Vreau sa trec de la tigari clasice la... Ce imi recomandati"
ți-am recomandat GUMĂ
Evident e o gluma!
Esti o GlUMA
și noi ar trebui să râdem, tăvălindu-ne pe jos?
Pentruca aici este interzisa reclama la tigari. Si nu numai aici.
Cel mai bine renunta la fumat numai baga in plămîni prostiile alea de tigari
Eu am intrebat, Nu suntem aici la doctor
~Vreau sa trec de la tigari clasice la...Ce imi recomandati?~
că tot n-ai zis "fără chestii gen ", incearcă guma de mestecat!
Iquos e meh, nu mi-a placut gustul, glo nu am incercat. Daca vrei pe lichid recomand sa mergi pe una de aia mai pretentioasa, alea mici si subtirele la 100-200 de lei nu is cine stie ce.
Am pe fratele meu care are modata, smecherie, dar mie nu-mi place ideea, ca trag prea des din aia cu lichid
Ramai la tigarile clasice sau fa-ti tu din tutun. Tigarile electronice sunt un mare bullshit, nu mi-au placut niciodata si din ce am citit sunt si alea daunatoare. Stiu persoane care au fumat toata viata si au trait 80-90 de ani, o persoana care fumeaza electronice nu cred ca apuca varsta asta.
Important e sa te feresti de tigarile cu bila sau cu arome pentru ca sunt mult mai nasoale decat cele clasice referitor la chimicale si sa nu fumezi mai mult de 5-6 tigari pe zi, asa iti reduci sansele sa faci cancer la plamani sau in gat.
Cati ani ai?
Ce tot intrebi lumea cati ani are mai frustratule? esti vreun pedofil sau ce?
Ai pus o intrebare lumea ti-a raspuns si apoi faci impresii cum ca toti sunt copii si tu esti mare de ani.
Stii ce ai ani multi in curul tau dar degeaba.
Hai jet.
24
Eu recomand țigara electronică cu lichid. Nu e așa de scumpă ca icosul, lichidul e la un preț rezonabil și ține destul de mult și e ușor de schimbat. Eu vapez de vreun an și nu m-aș mai întoarce la țigările clasice.
De inceput poti sa-ti iei un Ego Aio vezi daca iti place. si daca te obisnuiesti cu idea, avanseaza in timp cu alte KIT-uri, in principiu ar trebui sa te pasioneze.