Deci nu ti-a fost de ajuns ce s-a intimplat? in primul rind nu ar trebui sa citesti o carte de vraji, apoi niciodata sa nu citesti cu voce tare. vrajitoria nu e de joaca sau de distractie ca un film horror.
Sincer cred ca te uiti prea mult la filme. Ce s-a intamplat(daca s-a intamplat) a fost in imaginatia ta. Te'ai gandit ca vor functiona si chiar ai crezut ca se intampla ceva.Niciodata nu am crezut in vraji ci doar ca sunt anumite persoane care iti pot crea anumite stari. Dar asta e legat de sugestia negativa(tine mult de psihologie). Cartile alea sunt doar basme(nu inseamna ca au si efect). Cat despre alte carti, cauta pe google(sigur o sa gasesti ceva sa iti placA). Si nu te ingrijora ca nu se intampla nimic(chiar nu au nici un efect). Sper ca te'am ajutat:*.
Daca vrei mai multe povesti de groaza sa iti dezvolti imaginatia mai mult atat intra pe www.spectrulrealitatii.ro ador pov alea:D
Asta seamana mai mult cu o secventa dintr-un film, nu merge vorba ca nu te cred sau ca ai minti, dar pur si simplu faza in care ziceai ca ai dat cu cotul, ca a inceput sa tune este mai degraba o povestire de la desene animate sau din vreo carte cu povesti
@toxx da tu esti bine fat-o? tie trebuie sa ti se dea doar raspunsuri care sa-ti placa, dar sa stii ca realitatea e cruda, si voturile tale cu stupid, nu ma vor schimba, mereu voi fi transparenta si sincera
Nu cred ca se poate intampla asa ceva cred ca te-ai uitat prea mult la desene si ai visat