| yuli10 a întrebat:

Vreau sa va pun un pic imaginatia la incercare in speranta sa ma ajutati.
De fiecare data cand merg cu taxiul, taximetristul simte nevoia sa se confeseze si m-am saturat sa aud povesti despre betivi pe care aproape ca nu a reusit sa-i dea jos din taxi, despre vremea schimbatoare, despre copiii lui plecati in afara sa munceasca si alte subiecte puerile de care tocmai atunci nu am chef nici sa mimez un interes.
prefer transportul in comun in defavoarea taxiului, dar pe timpul noptii e inevitabil, pentru ca nu am masinutzatongue
am incercat cam orice, de la falsul pretext ca trebuie sa ma concentrez la a scrie un sms, privitul in gol pe geam, casti in urechi... nu stiu ce sa mai fac ca sa nu ma mai bage in seama, eu vreau doar sa ma duca la destinatie, nu sa socializez. dar parca nici nu-mi vine sa le-o spun pe a dreapta ca mi-e rusine big grin
ce idei aveti?

11 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Personal, prefer sa merg cu taxiul decat cu transportul in comun, unde este mai multa aglomeratie.Mai bine ascult confesiunile taximetristului, mai ales ca mie imi place sa comunichee hee.
Daca te deranjeaza asta, renunta la taxi in favoarea transportului in comun.
Dar nu inteleg un lucru...toti absolut toti taximetristii pe care i-ai intalnit vorbesc asa mult? laughing.

Mai e o varianta, sa iti iei masina personala.

| maryana5 a răspuns:

Mimeaza ca nu auzi rolling on the floor

| Ben. a răspuns:

Mergi pe jos.banuiesc ca n-or sa vina dupa tine sa se confeseze.sau ca sa scapi de ei ia o bicicleta. dar sa mergi pe trotuar, fiindca altfel o sa lase geamul din dreapta deschis si o sa inceapa sa vorbeasca de soacra-sa.sau daca esti nevoita totusi sa mergi cu taxiul puneti un ecuson ca esti de la fisc. brusc o sa devina mut.sau chiar asa! cauta unu' mut! dar o sa te doara ochii de atatea gesticulatii.si mai ales sa vezi de-atatea ori degetul din mijloc in sus...nu prea mai am idei...

| DoomNEzeu a răspuns:

Inseamna ca nu prea esti o persoana comunicativa, esti mai mult sedentara... Spunele ca esti suparata si ca nu iti place sa vorbesti si ca iti place sa stai pe intuneric...hee hee

| yuli10 explică:

Nu merg cu acelasi taxiu mereu, dar asa am norocul sa nimeresc numai vorbareti.
faza cu telefonul nu prea merge, pentru ca asa cum am mentionat, merg cu taxiul mai mult noaptea cand nu mai sunt mijloace de transport in comun si ar fi cam aiurea sa o sun pe vecina sa stau la vorba la 1 noaptea, nu?
si mersul pe jos? asta nu e o varianta noaptea. intr-adevar ziua mai merg pe jos, dar noaptea nu m-as intoarce 2-3 km acasa pe strada si nu mereu am cu cine.

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Hmmm...thinking
Incearca sa vorbesti la telefon...Si asa poate mai tace.

| w1zz a răspuns:

Eu ziua cand simnti ca nu vreau sa fac nimic stau degeaba cateva ore la TV si dupa ies afara deci sa mor eu mi-e rusine cand merg pe strada odata mam inervat de la nu stiu ce si imi stea parul parca zici ca eram ciufulici

| uzzi92 a răspuns:

Nu te urca in fata, punete pe bancheta din spate, cand intri nu fa altceva decat sa saluti si sa ii spui unde mergi, scoate telefonul si punete pe vorit... merge de fiecare data laughing

| Ann™ a răspuns:

Nu prea mi se pare o idee buna nici cea cu telefonul nici cea cu muzica. Poate atunci cand pleci sa-ti fure telefonul. Asta ar fi nasol, nu?
Eu nu prea merg singura cu taxi'ul pentru ca inca sunt prea mica, dar daca as merge as vorbii cu ei pentru ca sunt o persona mai comunicativa. Dar daca tu nu esti, poti sa'i spui ca nu te simti in stare sa vorbesti acum pentru ca ai avut o problema.
SAU sa nu il asculti, deci sa auzi ce zice. Prefate! Da din cap si razi cand rade sh el.
La mama merge intotdeauna laughing

| 994 a răspuns:

Da muzica foarte tare in casti si asa nu il poti auzi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tu mergi cu acelasi sofer d fiecare data?