| Stefan_Cosmyn_1999 a întrebat:

Vreau si eu câteva păreri despre ciobănesc german si pitbull ce sa imi cumpăr si care e mai folositor!?

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Păi tu pentru ce îl vrei?
Dacă vrei pentru bătaie alege pitbull dacă vrei pentru orice alt ceva alege ciobănescu.
Eu merg pe Ciobănesc German.

| 50cent50 a răspuns:

Amandoi sunt buni de paza dar eu as alege pitbull. Este mai fioros si nu prea se apropie nimeni de tine. Dar si ciobanescul este foarte frumos, il poti dresa pentru a dirija persoane oarbe.

| wannabeyourlover a răspuns:

Personal, eu as alege ciobanescul. E mult mai frumos decat pitbullul, mai inteligent, mai devotat si mult mai putin agresiv.

| xXGeo98Xx a răspuns:

De ce ziceti ca pitbull-ul e un caine urat incercati sa vedeti frumusetea si pitul e inteligent si iubitor si-ar da viata pentru stapan cu un dresaj frumos nu va fi rau. Uita de aberatii ca e agresiv el a fost creat pentru lupte, iar daca vrei sa iti iei cainele sa il bagi la lupte... abtine-te si nu iti lua. Toate acele cazuri,, pitbull ataca,, el nu ataca degeaba si mai ales nu isi va ataca stapanul doar daca il bate, ori cine ar fi batut de cineva nu va sta si va indura se va revolta asa e ori ce caine il bati te musca ai grija de el te va iubi mereu.