E mai bine sa te ingrijorezi decat sa regreti!
Nu tot ce zboara se mananca si poate cadea greu la stomac.
Depinde ce a intrebat si despre colegata, iar prin faptul ca va cunoasteti de 2 zile si deja tea pupat la plecare. daca iti place de el. ascultati inima
Cine stie ce urmareste... a vrut sa te agate spunand ca, virgula, cauta o fata. Scapa de el.
Depinde de cati ani ai tu.Ca pe el la 18 ani poate sa il duca la mai multe capu'. Vezi cum se comporta cu tine in continuare, ca nu il cunosti de mult.Si din cate ne spui, nu e cine stie ce atractie.Probabil daca nu te place sau ceva de genu, poate e baiat bun si vrea sa fiti prieteni buni.Pana la urma un pupic pe obraz e prietenesc.Si e foarte dragut daca iti da sfaturi, e politicos etc. Vezi ce faci.:*
Detaliile pe care le-ai dat sunt mult prea evazive ca ne putem da cu parerea. Ar fi aiurea totusi sa iti spunem sa te arunci de pe pod, iar tu sa o faci. In mare parte, depinde de ce simti tu in legatura cu acest baiat, dar pe de alta parte, trebuie sa ai grija inainte de a te avanta intr-o relatie, de orice fel. Eu zic ca de preferat ar fi sa astepti sa-l cunosti mai bine, sa-i analizezi reactiile in diverse momente, sa-ti dai seama mai mult de ceea ce vrea. Desi poate ca e un text de agatat, mi se pare destul de dubioasa modalitatea pe care a ales-o pentru a te face sa-l observi. Un baiat cu stima de sine, care are atitudine in adevaratul sens al cuvantului ( nu ma refer la atitudinea aceea de smecheras de cartier care scuipa seminte si striga "hei, frumoaso!"), care e sigur pe calitatile lui de a cuceri o fata, ii spune "buna" si incearca sa o cunoasca, in mod direct, fara ocolisuri. Cel putin, asa consider eu.
Nu vreau sa te influentez in vreun mod, ci doar sa te fac sa meditezi mai atent asupra unor aspecte. Nu tot ce zboara se mananca, si ar fi bine sa inveti lectia asta inainte de a o incerca pe propria-ti piele! Viata nu e doar lapte si miere! Ai grija, adolescenta e o perioada a vietii in care esti extrem de vulnerabil si in pericol de a cadea prada diversilor profitori!
Sper insa ca baiatul sa fie asa cum se arata, sa nu afiseze vreo masca si sa se dovedeasca un tip de treaba!
Mult succes!
Un sfat din partea mea... nu sta. gaseste-ti altu, nu-i de tine e gagicar si cam ai place viata...
Ai grija ce faci. pentru ca toti baietii din ziua de azi sunt prefacuti. dai de unde baiat... si te bucuri ca gasesti unul care nu e ca ceilalti. si pe final te dezamageste. ai grija ce faci cu el. :* totusi are 18 ani. e cam mare tu cati ani ai? :*. eu zic sa astepti pana il cunosti mai bine.
Eu cred ar trebui sa mai ai rabdare sa-l cunosti. Intalneste-te cu el numai in locuri publice si nu accepta sa te invite intr-un loc mai intim.