Eu am mai multe dar nu stiu daca sunt reale:
1.Humans Can Lick Too(Si oamenii pot linge)
O tanara fata este lasata singura acasa impreuna cu cainele ei. Odata cu venirea noptii ea incuie usa si toate ferestrele in afara de cea de la subsol( usa de la subsol insa o inchisese). Dupa epuizantul efort depus intra in dormitor sa se culce iar cainele isi ocupa strategic locul sau langa patul fetei.
Pe la miezul noptii fata se trezeste si aude un sunet ca si cum ceva ar picura in baie.
O cuprinde frica si nu indrazneste sa se dea jos din pat si sa vada care e cauza zgomotului; asa ca isi lasa o mana sa cada din pat pentru a simti blana calda a patrupedului.
Simte cum cainele ii linge mana asa ca se linisteste si reuseste sa adoarma.
Sunetul o retrezeste la scurt timp insa cainele o linisteste pentru a 2-a oara lingandu-i mana…( faza cu trezitu se mai intampla de 2 ori in noaptea respectiva).
Dimneata fata se trezeste mai mult din curiozitate pentru a afla care fusese sursa zgomotului din noaptea tocmai incheiata. Cu cat se apropia de baie mai mult cu atat sunetul se audea mai tare. aprinde lumina…oroare: cainele zacea in cada strangulat cu furtunul de la dus si cu gatul taiat; din care curgeau picaturi de sange. Se intoarce ingrozita si zareste pe oglinda din baie ceva scris cu roshu( se pare ca era scris cu sangele cainelui): "HUMANS CAN LICK TOO"( si oamenii pot linge)."
2. Povestea asta m-a infiorat si am invatat ceva sa nu dati foc papushilor surorilor voastre sau ale orikui iata motivul:
Povestea asta am auzit-o de la un prieten.Nu stiu cat este de adevarata.
Se facea ca intr-o zi Mihai, un elev rebel mergea spre casa.Pentru a se da mare in fata prietenilor sai, cumpara o papusa din colectia Mary de la magazinul de jucari careia ii dadu foc la ochi cu o bricheta.Seara viitoare Mihai ramase singur acasa, intrebandu-se de ce au intirziat parintii lui 5 ore.Atunci suna telefonul. Mihai raspunse. O voce ca de copil ii spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata mallului, hai sa ne jucam!'. Mihai inchise speriat telefonul dar acesta iar suna.Atunci luminile se arsera. Mihai raspunse.Era aceeasi voce de copil care spuse'Buna, sunt Mary, sunt in fata supermarketului, hai sa ne jucam. Mihai ingheta si cu vocea intretaiata.Era aceeasi Mary. Ea zise'Buna, tot eu sunt, sunt in fata casei tale, hai sa ne jucam'. Mihai se uita in jur. Dar vocea lui Mary era tot mai rasunatoare si spunea'Eu am fost baba oarba, acum e randul tau!'
Si nimeni nu l-a mai vazut pe Mihai vreodata.
3. A fost odata o familie formata din 4 membri care traia in orasul Dark Town. Cei 4 membri erau:Ashley(13 ani)
, Josh(8 anii), mama si tatal lor.Peste 2 zile urma sa fie ziua fetei.Mama ei se duse la florarie cu gandul sa ii cumpere un buchet de flori.
Ajunsa acolo ii ceru vanzatoarei un buchet care sa contina 100 de trandafiri rosii.Vanzatoarea ii spuse ca nu are dacat 99 de trandafiri rosii si unul negru. Femeia ii cumpara asa.
Spre seara ajunse acasa.Toti dormeau. Femeia puse buchetul de flori langa patul fetei pentru ca ea sa il poate gasi
dimineata si pleca la culcare.La miezul noptii o mana iesi din trandafirul negru si o stranse pe fata de gat. A doua zi familia ei o gasi pe Ahley moarta dar nimeni nu stia motivul mortii ei.
Trecu o luna si peste 2 zile avea sa fie ziua de nastere a baiatului. S-a intamplat la fel.Trecu inca o luna.Peste 2 zile avea sa fie ziua sotului ei. Ea din nou se duse la florarie cumpara ce 99 de trandafiri rosi si pe ce negru, ii puse langa patul sotului cand el dormea doar ca in seara asta se hotara si ea sa ramana in camera ca sa vada ce se intampla.Seara vazu o mana care iesea din
trandafirul negru.Lua un cutit si taie mana.Sotul femei nu pati nimic. A doua zi se duse la florarie ca sa faca reclamatie dar cand a ajuns acolo a vazut ca vanzatoarea nu mai avea o mana!
As mai spune dar le-am citit in engleza si mi-e lene sa le traduc, dar daca stii engleza poti intra pe www.scaryforkids.com si acolo sunt multe povesti de groaza...succes
A fost oribil ( adica perfect bravo) cel mai mult mau inspaimantat toate am gasit si eu cateva reale... ingrozitoare
Jack Spintecatorul
Criminalul zeu
Nu stiu povesti, PROBABIL, sunt carti scrise.
Buna.
Era straniu. Apasa pe clanta.Usa se dadu in laturi cu un scartait prelung.In fata mea aparu un om inalt, caruia nu i se vedea fata. Purta niste haine albe, si deodata cu vocea sa groasa si infioratoare imi spuse sa parasesc casa. M-am speriat si am fugit impiedicandu-ma de multe lumanari aprinse.Erau multe, mici si mari.Parca erau niste globuri de lumina ce se spargeau trecand printre ele.Am iesit afara. Cerul era inorat, o bufnita canta, luna plina era si ea speriata, iar acel om disparu.
Am mers cativa metri si am dat de un loc luminos, cu multi copii jucandu-se dandu-mi seama ca lucrurile pe care le vazusem erau doar in imaginatia mea.
Cam atat!
Te pup!
Aceasra poveste e adevarata! jur! ma numesc maria si sunt din suceava.era o noapte de iulie si eram cu o gasca mare formata din 4 baieti si 5 fete.era 10 jumate-11 si eram afara in cartier unde locuieste o baba nebuna numita casandra.multa lume spune ca e nebuna si blestemata de catre soacra ei, deoarece ea sia omorat sotul.eu impreuna cu cea mai buna prietena a mea si cu inca un baiat o uramaream de afara pe geam.noi am singurii care s-au apropiat din gasca.neam indepartat imediat ce am vazut ca cuierul si ceasca de pe masa se misca si este clar ca nu a fost imaginatia noastra, daca casandra era sperietoarea cartierului.ma uitam atent la geamul de la bucatarie cand am vazut ca baba a iesit pe geam, iar in secunda 2 cand i-am chemat pe ceilanti a disparul, iar becul avea socuri. sperietura a fost imensa.in noaptea urmatoare eram forte ganditoare si ma uitam la geamul de la dormitor, fiindca baba locuia la parter.am vazut ca o masca alba, luminoasa cu pete de sange iesea din dormitor.in acel moment am cazut in bratele prietenului meu si nu am reusit sa imi revin 5 min.am 2 zi pe la amiazi, baba cea malefica a venit la mine acasa si i-a spus bunicii mele ca eu sa nu o mai spionez deoarece ma straduiez degeaba sa o demasc, fiindca ea e trim isa a diavolului. dupa o luna baba casandra a murit iar in zilele de privechi perdelele apartamentului se miscau, iar multi au fost de fata.in acel bloc a murit un barbat si o femeie, iar la blocurile de langa inca 3 barbati.va rog sa ma credeti, e adevarat! prietenul meu a fost martor si ceilanti amici ai mei!
Eu am o prietena andreea care de fiecare data cand doarme la mine ii este frica. ii este frica pentru ca mama si tatal ei sunt divortati de mult si tatal ei a murit si n-o orea iubea.prima data cond a dormit la mine a fost dupa cateva zile dupa ce a murit taicaso. dupa ce a dormit la mine am dus-o eu acasa, dar mai pe seara.cand am ajuns acasa am observat ceva ciudat.noptiera era trantita jos.nu avea cine s-o trantesca pentru ca eu mereu incui usa.cand au venit parintii mei am mancat si am mers la culcare.la ora 5 dimineata cineva imi batea in ceam si in usa.credeam ca e tata dar nu se vedea nimic.cred ca atunci cand a murit tatal andreei si ea a dormit la mine a lasat spiritul lui taso la mine in casa
Majoritatea povestilor de groaza nu au farmec in scris, probabil ca va suna banal daca m-as apuca sa povestesc.Alt efect au cand esti face2face.
Uite acum ma pun sa-ti scriu povesti de groaza... poate voi primi si o funda... wow
Uita-te aici
Este cea mai infricosataoare legenda posibila
Totul a inceput in Japonia in satul Ling-Ling se spune ca era o femeie care avea 3 copi(Aoiamaku, Mika si Conoriaru) si isi batea copii asa fara motiv.Dar intr-o zi Aoiamaku si Mika au plecat>Si mai ramase doar Conorairu.Asa ca femeia il batea angro (Scz pentru expresienu ma puteam abtine ok dar sa ne intoarcem la legenda;-) )Dar femeia s-a saturat sa il bata asa ca i-a spus sa o omoare ca daca nu eu il fa omora, Asa ca ia pus baitului cutitul in mana ca sai taie gatul dar el na putut.Asa ca femeia a scos de sub o masa o foarfeca ca dal omoare dar baiatul ia taiat gura de la o ureche la alta si femeia sa infuiat mai mul asa ca inainte sa se dea lovitura finala baiatul ia bagat cutitul undeva in inima. Apoi a pus-o intr-un dulap si ca sa no vada asa a pus pe ea un,, halat'' si la gura o masca si foarfeca cu care a vrut sal omoare.Si femeia a ramas acolo. Apoi in japonia era liniste si in satul Ling-Ling. Dupa cativa ani dupa moartea ei sa adus vorba in satul Ling-Ling de femeia cu gura taiata.Copii unei scholi stiau de ea si au inceput zvonuri ca ea sa rentors in Ling-Ling. Apoi in casa aceea femeia a scapat din dulap si a jurat sa se razbune pe toti cei care nu sunt atenti cu foarfeca. Sper ca v-a placut
Devochka întreabă:
lauramiha întreabă:
Eve_Mh_1990 întreabă: