Eu stiu unu! asta mi-a placut!
Cica un preot intr-un sat avea vecin pe un om care avea papagal,si de fiecare data cand trecea popa duminica spre biserica,papagalul era pe gard si il striga:
-popa?
-ce-i ma?
-sa sugi ma popa!
Si tot asa careva duminici la rand! s=a enervat popa si a mers la vecinu'sau si i-a zis ca daca nu isi ia papagalul de pe gard il d la politie! mno bun, vorbeste omu cu papagalu si ii spune ca nu e bine ce face si daca mai zice asa catre popa il taie si ii ia toate penele si apoi il mananca, apoi merge omu' si ii spune la popa ca sa stea linistit ca nu o sa mai zica asa ceva papagalul catre el! in urmatoarea duminica iarasi trece popa pe acolo si iarasi il striga papagalul"
-popa? ma popa?
-ce-i ma? zice popa
-stii tu popa!
Trei prieteni se lauda cu nevestele lor. Primul: – Eu am o nevastaaaa, ca un fluture! Al doilea: – Nevasta-mea e ca o caprioara! Al treilea sta si se gandeste, la care dupa 2 minute zice: – Pai… nici a mea nu prea seamana a om!
Profesoara: Bula, tradu in engleza '' Pisica a cazut in apa si s.a inecat ''
Bula: E foarte simplu, doamna profesoara...''The cat catapultum in water glugluglu and no more miau miau ''.
Scufiţa Roşie: - Bunico, de ce ai ochi aşa mari? Bunico, de ce ai urechi aşa mari? De ce ai dinţi aşa mari?
Bunica: - Hai gata, că mă enervezi. Pune lupa aia pe masă şi treci la lecţii!
-iubitule cat de mult ma iubesti?
- numara stelele de pe cer, atat de mult te iubesc!
-dar e dimineata!
-exact!
Un băieţel îl întreabă pe tatăl lui:
- Tăticule, cât costă să te însori?
Tatăl răspunde:
- Nu ştiu, eu încă plătesc...