# In viata asta cruda trebuie sa mergi înainte si sa nu disperi frate, orice drogat în impas se uita la Amy Winehouse și își zice. Uite ca se poate!
# Daca glumesc cu voi pe messenger.va plângeți ca va iau la mișto dar nu e vina mea ca sunteți la fel de proaste ca fetele de la Indigo
# Bunicii vostri au luptat la 1907 si voi ați venit la oraș cu zâmbetul pe buze și acum stați pe Messenger in fiecare zi cu statusuri care sa ne amuze
# Daca ai carte, o duci la anticariat
Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata… dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.
by me
* Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.
* Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt.
* Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
* Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata. dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.
* Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!
* Fericirea apartine celor care stiu sa o faca sa astepte.
* Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.
* Fericirea e sa fii in afara celor patru pereti, sa umbli, sa cunosti, sa te amesteci cu lucrurile. daca te opresesti te copleseste tot ceea ce e mai rau in tine.
* Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.
* Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.
Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.
Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Fericirea e sa fii in afara celor patru pereti, sa umbli, sa cunosti, sa te amesteci cu lucrurile. daca te opresesti te copleseste tot ceea ce e mai rau in tine.
Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire, nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.
FrunzaDeToamna întreabă: