El pleaca, culorile incep sa devina gri.Fiecare moment pretios acum e sters
*D cand ne-am cunoscut ma`ntreb dc destinul a decis sa ne`ntalnim? Si apoi, ne-a ucis fiecare vis facandu`ne sa suferim. Dc inca ne mai iubim? Dc mai spun ce spun acum?
Stau aici. dar tot ce vreau e sa fiu acolo..."
{*Yo no quero llorar, Yo no quero sufrir, Necesito tu amor, Yo me muero sin ti...*}
Doare, sa stii Ca oricat ti-ai dori Dragostea-i nedreapta Sta la panda si asteapta Sa-ti deschizi inima Ca sa poata intra Fura tot ce se poate Ramai in singuratate"
"". Stii timpul oferea iubire, acum e cam perverS. Si toate par amintiri abandonate in mers! Nu mai e la fel, stii nici nu mai poate fi; Se pare ca visul de-o viata scade incet pe muchii...""
Va veni o zi cand vei realiza Cine te-a iubit si cine nu candva Chiar daca acum esti cu altcineva Iubite stai... Vreau sa-ti zic ceva EA nu te iubeste si n`ar putea sa gaseasca drumul spre inima ta"
"Si Da! Mai am acelasi vis, dar oare iti mai pasa? Oare iti mai pasa? Oare iti mai amintesti? De noi, chiar daca intre timp stiu ca traiesti alte povesti
"☆ E pacat cand se renunta atat de usor la tine... ☆"
"☆ Te urasc! Pentru ca mi-ai dat visuri si dupa aceea le-ai luat inapoi...☆"
"☆ Candva...Nu vom tanji dupa nimic.Doar unul dupa celalalt. ☆"
"☆ Desi suntem adolescenti si totul pare ca se invarte in jurul nostru. Nu intotdeauna suntem fericiti. Avem momente in care ne indragostim si suferim foarte mult! ☆"
Iubirea `i complicata, dar de multe ori ne`o complicam singuri.
Fundaaa?
Кристина21 întreabă:
Yasmina_7007 întreabă:
Btf întreabă: