| Andreea.:) a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri pentru hi5 despre prietenie.
Mersi :X
funda pentru cele mai multekiss

13 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca te chinuie inteligentahee hee astea sunt perfecte: # Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. – Octavian Paler
# Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. – Aristotel
# A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger. – Nichita Stanescu
# Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. – Nichita Stanescu
# Placerea adevarata este de a sta cu cineva la masa. – Antoine de Saint-Exupery
# Prietenia este, in primul rand, pacea reciproca si zborul spiritului pe deasupra amanuntelor vulgare. – Antoine de Saint-Exupery
# Ospitalitatea, curtoazia si prietenia sunt intalniri ale omului in om. – Antoine de Saint Exupery
# Nu prea stiu de ce-ti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie carea sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie. – Antoine de Saint Exupery
# Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi. – Antoine de Saint Exupery
# Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. – Antoine de Saint Exupery

# Nu are nicio noima sa cersesti prietenia. – Antoine de Saint Exupery
# Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine. – Abraham Lincoln
# Prietenia nu rezista nici un jigniri, nici in infrangeri. Ea moare. – Titu Maiorescu
# Prietenul nu iubeste prietenul, ci obiectivul prieteniei. – Platon
# Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi. – Oscar Wilde

| blue95 a răspuns:

Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.

Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.

Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.

Nu rupe firuL uNei pRieTeNii Caci Daca iL LeGi La LoK NoDuL RaMiNe!winking

| Pinkyx a răspuns:

Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don't carry knives.)

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare...

Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. (True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.)

Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)

Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta. (There will be many people who will walk in and out of your life but only true friends will leave footprints behind.)

Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor. (A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future.)

O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt. (A friendship that can end, never really began.)

Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.

Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri

Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei.

Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.

| D A R i U t S s A a răspuns:

Prietenia e ca atunci cand faci pipi pe tine
Toti o vad dar numai tu sti senzatia caldutahappy

| RoxanaCher a răspuns:

Uite:
pai ce asi putea sa fac decat sa ma holbez la aceasta cutie cu o imagine schimbat-oare pe ea?big grin
ma gandesc cand o sa faceti si voi niste comentarii!
nimic interesant ma gandesc ce as putea sa fac.
Si cam atat sper sa te ajute!

| RoxanaCher a răspuns:

Sorry am citit gresit intrebarea!

| zuzu_7632 a răspuns:

Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.

Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare...
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat. cu placerewinking

| Aןןє a răspuns:

*Toti te aud cand vorbesti, insa doar prietenii inteleg ce spui!
*Prietenia se sfarseste acolo unde incepe neincrederea!
*Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se inneaca inainte de a ajunge la celalat mal!
* Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea pana ce nu se ofileste.
*Un prieten bun iti vede prima lacrima curgand, a doua o sterge, a treia o opreste!
*Ori ai multe idei şi puţini prieteni, ori mulţi prieteni şi puţine idei.
*Străin se simte cel care nu are prieteni.
*Sunt oameni care au nevoie de prieteni pentru a-i urî şi a-i vinde.
*Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc.
*Prieten e omul care luptă cu duşmanii mei, nu cel care are aceiaşi prieteni cu mine.
*Un prieten este un dar pe care ţi-l faci ţie însuţi.
*Prietenia este... tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii.
*Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.
*Prietenia este închisoarea sufletului de bună voie în trup străin.
*Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greşesc.
*Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.
*Prietenia este un blând angajament al inimii.
*Prietenia nu înseamnă numai să faci ceva pentru cineva, ci şi să îţi pese de cineva, lucru de care orice om are nevoie.
*Prietenia este umbra serii, care se înteţeşte odată cu apusul soarelui vieţii.
*Prietenia este cu siguranţă cel mai bun balsam pentru durerile provocate de decepţiile din dragoste.
*Prietenia este iubire fără aripi!*
:X:X:X:X

| didu11 a răspuns:

'Prietenele sunt ca doua ace ale aceluiasi ceasornic: ea este acul cel mare, iar eu cel mic, insa amandoua aratam aceeasi ora.'

Ce am scris mai sus este in cazul in care e vorba despre doua prietene.in rest, adaptezi tu, daca nu e asa.

' True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.'

'Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.'

Sper ca iti plac :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia este o avere...chiar daca nu se poate numara...

Prietenul la nevoie se cunoaste!

Prietenia este o dragoste oarba...pe care tu o poti simti oricand!

Cu Placina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia nu se poate cumpara...Ea intotdeauna va exista prezenta in inima celor ce sunt prieteni

| BiScUiThEeEeeEeEE a răspuns:

*Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI.
Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie...
prIetEnIi` adEvaratI` tIn` la` tInE` sI` sunt` langa` tInE` sI` la` raU` sI` la` bine` nu` tE` barfEsC` pE` la` spatE` cI` tE` ajUta` chIar` In` tOatE`.
Nu prea stiu de ce-ti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie carea sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie.
prietenia inseamna sa respecti...si atunci cand respecti vei fi respectat
Nu rupe firuL uNei pRieTeNii Caci Daca iL LeGi La LoK NoDuL RaMiNe!
Nu rupe firuL uNei pRieTeNii Caci Daca iL LeGi La LoK NoDuL RaMiNe!
Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta.
Pooate Semanam dar Nui Sora Mea Pe Bune:X
Ma Ajutta Imi Da Sfaturri Bunee.E ce am mai scump pe lume
Am o Prietena p`care Stiu ca Ma pot baza
Sh orice Ar fi, Ea e doar a Meah!:X
Nu`mi Spuneti km Sa`mi Aleg Prietenii; x...Ma Pricep La asta... Ca dovada v-am Ales p`voi:X
Nici nu vreau sa fim surori, pentru ca surorile se cearta:X, dar noi fiind cele mai bune prietene niciodata:X:X!