Subscriu ca se dau pe sub mana! acum s-au mai ieftinit primele datorita concurentei.
Ai 2 variante...prima, iti faci abonament la ei si a 2-a, mai bine te duci la un chiosc de ziare mai retras... dintr-un cartier mai mic... unde stii ca nu e asa multa lume...acolo vei avea mai multe sanse zic eu...bafta!
Din pacate, mai toate colectii care au fost pana acum ca si cea prezenta se dau pe sub mana. Stiu asta pentru ca mama asa a reusit sa le ia.
Fa-ti "cunostinte"! Fara gluma, cumnata mea, pana sa-si faca abonament asa le lua - pe sub mana! Acum si-a facut abonament, si nu mai stiu daca functioneaza adusul cartilor pe acelasi principiu!
Unele intrebari de aici sunt poate de-a dreptul naive. E simplu. Te duci in ziua in care vin ziarele. De dimineata. Iei bani la tine. Cauti un chiosc de ziare. Daca nu, Urmatorul. Esentialul e ca nu ai ce-i face. Trebuie csa incerci pana reusesti. Optional: E folositor si daca ai un pic de tupeu si limbaj urban sa le mai colorezi viata vanzatoarelor "corupte"...
. orice carte bonus de la presa. poti sa o comanzi online de pe un site care se ocupa cu vanzai carti. e foarte usor de comandat
Mergi la un chiosc unde dai o mica atentie vanz si ii spui ce vrei sa-ti opreasca de fiecare data(spun asta pentru ca deja sunt listele facute cu doritorii) sau faci comanda pe internet pe pagina web a ziarului pentru 1 sau 2 sau cate carti vrei, numai ca o sa le primesti dupa vreo 2 luni-eu asa am facut.bafta
Mergi la un chiosc unde dai o mica atentie vanz si ii spui ce vrei sa-ti opreasca de fiecare data(spun asta ptr ca deja sunt listele facute cu doritorii) sau faci comanda pe internet pe pagina web a ziarului pt 1 sau 2 sau cate carti vrei, numai ca o sa le primesti dupa vreo 2 luni-eu asa am facut.bafta
Vand colectia Adevarul. Contact: cartireviste@yahoo.com Colectia Jurnalul National, Colectia Cotidianul. Cartile Adevarul 100 opere esentiale, Cartile Jurnalul National Biblioteca pentru toti, cartile Cotidianul Literatura. Toata colectia la www.distribpress.ro