| sheeva a întrebat:

Vreau si eu sa fac colectia de carti care vin cu ziarele Adevarul sa Jurnalul National... dar niciodata nu le gasesc cu toate ca ma duc de la prima ora...multe cred ca sunt date pe sub mana... ce as putea sa fac...anybody help...:-s

Răspuns Câştigător
| iuliand a răspuns:

Subscriu ca se dau pe sub mana! acum s-au mai ieftinit primele datorita concurentei.

14 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Ai 2 variante...prima, iti faci abonament la ei happy si a 2-a, mai bine te duci la un chiosc de ziare mai retras... dintr-un cartier mai mic... unde stii ca nu e asa multa lume...acolo vei avea mai multe sanse zic eu...bafta!

Bula
| Bula a răspuns:

Scrie o scrisoare la editura si comanda de la ei.

auran
| auran a răspuns:

Din pacate, mai toate colectii care au fost pana acum ca si cea prezenta se dau pe sub mana. Stiu asta pentru ca mama asa a reusit sa le ia.

| Dara a răspuns:

Fa-ti "cunostinte"! Fara gluma, cumnata mea, pana sa-si faca abonament asa le lua - pe sub mana! Acum si-a facut abonament, si nu mai stiu daca functioneaza adusul cartilor pe acelasi principiu!

| TipulVerde a răspuns:

Unele intrebari de aici sunt poate de-a dreptul naive. E simplu. Te duci in ziua in care vin ziarele. De dimineata. Iei bani la tine. Cauti un chiosc de ziare. Daca nu, Urmatorul. Esentialul e ca nu ai ce-i face. Trebuie csa incerci pana reusesti. Optional: E folositor si daca ai un pic de tupeu si limbaj urban sa le mai colorezi viata vanzatoarelor "corupte"...

| ShaKuri a răspuns:

. orice carte bonus de la presa. poti sa o comanzi online de pe un site care se ocupa cu vanzai carti. e foarte usor de comandathappy

| murik a răspuns:

Mergi la un chiosc unde dai o mica atentie vanz si ii spui ce vrei sa-ti opreasca de fiecare data(spun asta pentru ca deja sunt listele facute cu doritorii) sau faci comanda pe internet pe pagina web a ziarului pentru 1 sau 2 sau cate carti vrei, numai ca o sa le primesti dupa vreo 2 luni-eu asa am facut.bafta

| murik a răspuns:

Mergi la un chiosc unde dai o mica atentie vanz si ii spui ce vrei sa-ti opreasca de fiecare data(spun asta ptr ca deja sunt listele facute cu doritorii) sau faci comanda pe internet pe pagina web a ziarului pt 1 sau 2 sau cate carti vrei, numai ca o sa le primesti dupa vreo 2 luni-eu asa am facut.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai sigur este sa faciabonament eu aşa am facut la Adevarul dar cu Jurnalul a fost foarte complicat, am apucat de am luat primul nr.de la J. N dar pe celelalte doua le-am pierdut deşi am fost la prima ora.Asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am primit ieri coletul cu cartile pe care le-am comandathappy... e drept ca le-am comandat la inceputul lui decembrie si le-am primit in aprilie... dar le-am primitlaughing...intra pe site-ul lor si da-ti comandawinking...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand colectia Adevarul. Contact: cartireviste@yahoo.com Colectia Jurnalul National, Colectia Cotidianul. Cartile Adevarul 100 opere esentiale, Cartile Jurnalul National Biblioteca pentru toti, cartile Cotidianul Literatura. Toata colectia la www.distribpress.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi du-te si u si vb cu una de acolo de unde vinde ziarele si lasa-i bani de seara
si dimineata te duci si o iei
ca daca o platesti de seara nu poate sa o vanda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci sex cu mine si ti le dau eu pe gratis big grin

| sheeva explică:

Ok am sa incerc un abonament.mersi pentru ajutor :*