| Anonymus3000 a întrebat:

Vreau si eu sa imi spuneti niste trucuri cu carti mai simplute si mai impresionante gen coincidenta sau numaratoare le-am facut lu un prieten si a ramas masca da cand i-am facut unule mai grele ( care imi plac mie ) lui nu i-au placati deci vreau trucuri simple si uimitoare

4 răspunsuri:
| xDandreutzaxD a răspuns:

Stiu si eu unul pui un prieten sa aleaga o carte din 21. zii sa tina bine minte ce carte era si sa o puna in pachet fara sa te uiti. dupa pui cartile una dupa alta in 3 pachete(prima carte in primul pachet a doua in al doilea a treia in a treia a patra in prima si tot asa)cartile cand le pui in pachete sa fie cu fata ca prietenul tau sa stie in ce pachet a ajuns cartea.ii ceri prietenului sa spuna in ce pachet a vazut cartea->iei acel pachet si il pui in mijlokul celorlalte 2 fara sa il amesteci. faci asa de inca 2 ori iar dupa 3 ori pui pachetul pe care il alege prietenul si numeri 9 carti iar a 10 cartea trebuie sa fie cea aleasa de prietenul tau.SUCCEShappy(incearca-l)

| Lovely_6403 a răspuns:

Hai sa-ti zic eu unul. Deci cand nimeni nu se uita, te uiti la ultima carte din pachet si ti minte ce e. Apoi pui pe cineva sa traga o carte din pachet si sa tina minte ce e. Ti-o da, si tu i-o pui dedesubt, langa cartea ce te-ai uitat mai devreme la ea. Le amesteci. Apoi cauti in pachet si cand dai de cartea ce ai tinut-o minte, iei cartea de dinaintea aleia si intrebi daca aia e.

PA!

| RuffledOwl a răspuns:

Scoți din tot pachetul 21 de cărți după care pui pe persoana sa tina minte o carte din cele 21. Următorul pas care trebuie repetat de trei ori este sa aranjezi cărțile(cu fanta în sus) în trei pachetele începând de la stânga la dreapta. Dupa ce termini întrebi persoana în care pachet a căzut cartea după care ei pachetele și mai repeți de doua ori. Atenție! pachețelul cu cartea nu trebuie pusa mereu la mijloc. Dupa care împarți pachețelele pe podea/masa și ți minte a 11-a carte.O întrebi dacă aia e cartea și asta e tot. Sper ca ai înțeles ceva.^^