| Katheriina a întrebat:

Vreau si eu sa invat cum se fac comicuri...Cine ma ajuta?happy Dau funda mareehappy

Răspuns Câştigător
| Andreeaaaaaa a răspuns:

poate că nu,dar totuși bună asta.
Las că-i zic eu cum se face o prăjitură Comicandin.
Deeci ca sa faci o prajitura "Comicandin" iti trebuie paint sau un alt program de gen, apoi ingredientele sunt :inspiratie,idei,indemanare, simtul umorului.Apoi ingredientele se baga in Paint[sau alt program] si se lasa pana cand sunt gata. Dupa ce le scoti le pui pe frigiderul de onoare "imgur". Apoi se face o gaura in perete catre camera "Trivia/Amuzante" si de acolo este lasata sa fie admirata, criticata in feluri bune sau rele.
Inteles?

2 răspunsuri:
| StangaciuGeorgeRazvan a răspuns:

Bună.După a mea părere cred că asta nu se face precum o mâncare, nu este o reţetă culinară, ci în acest domeniu este vorba în primul rând de talent.Sunt sigur că sfaturi nu ai să primeşti, repet pentru că nu este ceva de copiat sau de urmat. Dacă te pricepi caută subiecte cât mai noi şi transformă-le într-un tip de poezie să sune cât mai funny. Sper să-ţi fi fost de folos, o zi bună.

| Andreeaaaaaa a răspuns:

Cu ajutorul Paint-ului pentru a crea desenul si al Photoscape-ului pentru a lipi doua sau mai multe episoade/desene la un loc

Întrebări similare