Nu-mi pasa k ma sting ujor asteptamnd..nisip purtat..de vant..doar lacrimi mi-ai lasat si un suflet pierdut ..sa-mi tsina de urat.
I need you here wherever you are …I need you now to take me so far!
Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar…nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar
Fericirea este gaura cheii prin care tragi cu ochiul la ceea ce numai visul poate atinge
Sunt inofensivă, dar gândul meu e criminal
După bărbat şi autobuz să nu alergi niciodată. că după o jumătate de oră vine altu
Let me feel it, i wanna touch your skin.let me kiss it, i wanna taste the sin
Viciul dăunează doar dacă nu iţi face plăcere!
Your love is burning like the sun in july
Un zâmbet nu costä nimic, dar ofera multe.
Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân … înseamna ca n-au fost
M-am saturat sa am inima franta ...de azi inainte, voi face lucrurile cum le fac baietii amagesc si parasesc []
Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea.
De`ai putea sa vii o clipa, sa ma vezi atat as vrea...si sa te convingi iubire, ce`a ramas in urma ta!
Stelutza ce-am ales-o cand tu erai cu mine[:X]O mai privesc si acum in nOptile senine...Doar ea poate sa spuna cat de dor imi este de noi...Te rog intoarce-te inapoi!
Nu uita si adu-ti aminte...Cand in telefonul' ala blestemat ti-am zis ultimele cuvinte...
Si te iubesc m`ai tare ca oricine! Pacat ca tu nu ai ochi si pentru mine...
Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume!
Imi Lipseste bucuria din Suflet care o Aveam. Cand ma Gandeam la Tine.
Nu mai sunt ca la-nceput si asta ma doare cel mai mult.
De n-ar fi fost ceata ai fi vazut ca te iubeam De n-ar fi fost frig ai fi simtit cum tremuram De n-ar fi fost ploaia ai fi stiut ca plangeam De n-ar fi fost noapte m-ai fi vazut cum te priveam.
De as`i afla ca maine mor sau peste o ora. Viata merge inainte cu mine sau fara.
Inca din prima secunda cand te-am vazut aveam sageti in piept.Eu am ales sa plec dar inima mea m-a obligat sa astept. Aveam caractere, imbibate-n orgoliu.De asta acum momentelor de vis le purtam doliu. Dansez cu pozele vechi, cad pe ganduri in fotoliu
Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci...Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci...
am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.
Cat de usor imi e sa-ti spun TE IUBESC:X. Si cat de greu mi-ar fi sa te parasesc...
El e singurul ce poate, sa'mi promita sa ma minta ca o sa treaca toate!:X
Fii atent sa vezi cum doare cand o sa ma vezi nepasatoare
Cum poate o persoana cu asa chip bland.sa aibe sufletul inchis intr-un mormant?,.sa simta totul rece.sa nu simta cum trece, iubirea pe langa el, sa se intoarca si sa plece
inca te mai vreau langa mine.ce te-a facut sa te schimbi asa nu stiu.cea din'ainte nu mai pot sa fiu...stiu ca ai pe altcineva.eu ti-am daruit in schimb toata dragostea.tristetea mea nu ai cum sa o simti.cuvinte mult prea blande pentru tine.
Nu stiu unde gresesc, si'ncerc sa'mi amintesc. Cum te'am pierdut, cand te iubeam cel mai mult.
Oare o sa mai fim cum mi-ai zis ca o sa fim.Sa stim daca impreuna pe aceeasi usa iesim.Sa ne dorim iar fara frica sa ne privim.Sa adormim cu aceeasi poza langa care ne trezim, ceasul' amandoi sa il potrivim, cu doar 2 minunte, inainte sa ne intalnim.Asta e singurul mod in care, pot sa ma exprim si poate doar asa putem in viitor sa ne auzim!
Te uiti, nu ma recunosti.Te intrebi daca eu sunt.Nu iti vine sa crezi.Dar asa am fost mereu, sau poate m-am schimbat dar nu pentru tine.
Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc, de ce oare TE IUBESC?
E o nebunie sa urasti toti trandafirii doar pentru ca te-a intepat un spin.
Ochii mei de nu vor sa te priveasca,
E din viina ta ca i-ai facut sa te urasca!
Eu rad cu tine si glumesc,
Iti dovedesc ca te iubesc
Dar tu spui vorbe care ma ranesc.
Un carbune-aprins
E usor de stins
Dar o prietenie-adevarata
Nu se strica niciodata!
Nu renunta nicicand la ce iti apartine,
Si nu permite altora sa renunte la tiine .
Ai stiiut cum sunt
Si totusi m-ai acceptat
Poate ca am si gresit
Tu totusi mai iertat!
Te-am pus la incercare
Dar tu mai dezamagit
Stau si ma intreb oaree
De ce pe tine te-am iubiit?
Nu cred ca am putere sa uit ce ai facut
Eu te-am iubit din suflet,tu doar te-ai prefacut
Si mi-ai lasat durere, nu stii prin ce-am trecut...
Nu privi in spate, lasa-n urma tot-ce-a fost...
Tu incercai sa te ridici, el te tragea in jos
Dar nu ceda cand stii ca inca poti,
Ca tine sunt putiine, dar ca el sunt toti.
Tot ce e frumoos e chiar in fata ta,
Doar sa crezi in asta si-ai sa poti vedea. Sper ca te-am ajutat :*
Crissu2001 întreabă:
mihaelaa18 întreabă: