| Cristiana1906 a întrebat:

Vreau si eu statusuri de pus pe perete pe facebook >:".
Gen " # Băiatul care îşi tratează iubita ca pe o prinţesă, dă dovadă că a fost crescut de o reginăă!

Răspuns Câştigător
| JeSuisElle a răspuns:

The life is too short, to have time for sadness too.
E timpul sa trec la nivelul urmator, ce pacat ca tu ramai la capitolul anterior.
Stiu ca vei cauta in fiecare EA ceea ce adorai la mine!
Barbatii sunt ca pantofii, cei frumosi te costa.
Love me or hate me, but don't play with me.
Inca te uiti la poze, de mult facute. Si realizezi ca-s doar amintiri pierdute.
Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!

Ia-ma de mana si sa facem o plimbare, sa fim doar tu cu mine pana la rasarit de soare, fara prieteni, fara bani, fara timiditate, fara telefoane mobile si-apeluri ratate.
Iubeşte-o când e somnoroasă sau fără machiaj, Iubeşte-o în pijama sau în rochie de seară, Iubeşte-o indiferent de anotimp, Iubeşte-o ciufulită sau cu un look nou, Iubeşte-o dacă a pus prea multă sare în bucate sau atunci când ţi-a facut o surpriză pe care o consideri banală. Iubeşte-o pentru simplul fapt că e lângă tine şi că face parte din viaţa ta, Iubeşte-o pentru că are ochi frumoşi sau pentru că plânge ca un copil uneori… Iubeşte-o pentru că e a ta … Iubeşte-o aşa cum este ea...¦
Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!
Faima existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti.
Am învățat că toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf.

3 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Incearca pe Google happy!

| Ciocolataaaaaaaaa a răspuns:

-Ai mare grija pe cine te bazezi...majoritatea sunt frumosi la exterior si putreziti la interior!
-Ai mare grija pe cine te bazezi...majoritatea sunt frumosi la exterior si putreziti la interior!
Un sfat sunt mai frumoase astea decat alea pe care le ceri tu. sper ca te-am ajutat! Funda? puppy dog eyes

| Ciocolataaaaaaaaa a răspuns:

-Există și băieți care. iubesc! Mai rar, dar există happy.