Un ursulet mai mare,
O bluza mai frumoasa:X
Un parfum (daca ei ii plac cele de copii)se gasesc si nu sunt scumpe,
O pereche de cercei sau un inel frumos,
Vezi si tu ce gasesti:X
fundita?
Pai acum depinde si de verisoara ta
de stilul ei
verisoara mea are9 ani si e mereu data cu gloss sau mai stiu eu ce
ceva de plus?
un parfumel?
Pai. Poti sa ii iei un set de sabloane care costa 45 lei. (uite siteul http://www.fungift.ro/......0-p.html). Sau, daca ii place Hannah Montana, sa ii iei ceva cu Hannah, sau poti sa ii iei hainute sau bratari colorate, sau chiar un parfum. Mai poti sa ii iei si jucarii.Depinde.Eu la 10 ani am primit de ziua mea de la verisoara mea un parfum B. U. si un luciu de buze.
Pai ii poti cumpara un acvariu cu pesti, un acvariu din-ala la vreo 20 lei, sub forma de bol.si vreo 3-4 pestisori cu mancare-totalul nu depaseste 50 lei sau ii poti lua o bluza sau ceva pentru pc:X
SAl DeeaPuppy! Ai putea sa ii iei ceva de imbracat o maleta si niste blugi
Funda?
Pai poti sa ii faci cadou o bijuterie cum ar fi niste cercelusi.bineinteles daca e pasionata de asa ceva sau un ursulet sau o rama foto cu tine si cu ea spunem mai intai ce gen de fata este si ce o pasioneaza apoi pot sa-ti dau exemple cate vr tu!
1. o bratara
2. un lant
3. un ceas 25 lei)
4. o bluza roz
5. o oja, daca se da
6. un set de carioci
7. un ghiozdan
8. o geanta, posetuta mai mica
9. un CD cu ce musiq ii place
10. ii pui pur si simplu niste bani intr-un plic, si o felicitare draguta: n-ai stiut ce sa-i iei
Funda?
1. Un maimutoi de plus.
2. O bratara, inel, colier[nu din aur sau argint]
3. Un set de machiaj
4. Dulciuri
5. O bluza[se gasesc multe pana in 50lei]
Cam atat:*
Daca imi mai vin idei revin cu raspuns:*
Un lantisor=10 lei
Dulciuri=(fara pret)
Suc=5 lei
elastice de par=2 lei(buc.)
carte (pret obisnuit)=3 lei
Stilou=2 lei
Este un cadou perfect pentru o fata de 10 ani . Te rog trimite-mi funda!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! I-am luat un ursulet mare si un parfumel de copii :*