Imi pare rau pentru toti ce nu au un cont webkinz o sa va dau unul bea13_betty si o sa va dau
Salut imi dati va rog un cod nefolosit si va voi da un cod de la bellasara.com dar va rog nimeni sa nu mil fure
Nu pentru ca tu esti o nesimtita daca tu vrei sa ceri de la altii te-ai gandit ca ceilalti pot fii in aceeasi sitoatie ca a ta? macar? nimeni nu o sa iti dea coduri pentru ca ei pe cont si-au facut bani deci bani poate au 10000 de kinzchash sau mai mult poate deci nimeni nu o sa iti dea ia sfatul asta de la mine crede-ma ca stiu ce zic
Eu n-am putut sa-mi iau webchinz dar de craciun am primit unul nu pot sa fac nimic scuze
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)
Saraca de tine, ony1313! Nu am niciun cod, din pacate! Asculta, ii inteleg pe cei ca tine.Am o idee! De ce nu incerci sa te duci la colega ta sa va jucati si dupa un timp sa o convingi sa va jucati pe Webkinz-ul ei si sa te lase si pe tine? Haide incearca! Va fi o idee stalucita!
Fara suparare dar aproape tota lumea isi bate joc de tine si nu putem sa-ti dam tia coduri poate ca unii parinti muncesc mai mult decat ai tai de exemplu eu cand am fost in clasele I-IV am avut si eu o fata foarte saraca in clasa abia ca avea bani de o paine ti-am zis nu o sa-ti dea nimeni coduri
Iubita atat de rai sunt unii ca... uite til dau pe al meu: nume:SamathaMe si parola: deyakiss ia-l e catelus il cheama Spiridon
Sigur la toti dintre noi ne este mila dar sigur nu o sa iti dea nimeni nici un cod nici eu nu am nimic chiar deloc inteleg si eu cum te simti dar poti sa iti creezi si un cont de proba...nu e la fel de bun dar nu ii vei simti lipsa. Si eu am destui webkinji dar am si unul de proba...incearca-l! Si nu fi trista!
Am eu un cod webkinz cu toate instirutiile deblocate cu 7 camere mari si cu cod secret, vreau pe el cont de metin2.ro de la lvl 40 in sus si id pe care e facut. Daca vrea cineva sa discutam id meu e stefan_0075
Uite cea mai mare Revista facuta doar de copii ~ Revista cu coduri Webkinz Romania!
http://WebkinzRomania.ro/revista ♥
Uite te ajut eu. Intra pe adresa asta: http://www.webkinz.com/ro_ro/ Dupa ce ai intrat pe ea dai pe membru nou. Acolo ii vei da pe Vreau sa creez a FREE account. Creeaza-l. Dar atentie iti poti face doar un catelus sau o pisicuta. Sper ca te-am ajutat! Imi dai fundita?
DaciaRomania întreabă: